GIRL GIVE-AWAY Marieke

Review B ‘Chill & O’Chill met GIVE AWAY voor de meiden!

17 februari 2021

Yes, de tweede levering van het O, zo vrolijk gekleurde B’Chill en O’Chill ligt vanaf vandaag in de winkels en wij mogen weer een te gekke review doen voor zowel de jongens als de meiden!

Lekkere frisse zomerse setjes met veel kleur, want wat zijn we allemaal toe aan wat extra vrolijkheid! Voor de boys zien we in deze review een hippe variant van de Army print in de vrolijke kleurencombi groen, blauw oranje. Sil draagt het shirt hier op een lekkere comfortabele jogg-short . Deze dragen ze hier echt het allerliefst. Zit heerlijk, kan hij lekker mee klimmen en klauteren en een paar handige zakken om wat lekkers in te bewaren, wat wil je nog meer! Een paar lekker bruin gekleurde benen wellicht, haha!

Lizze draagt hier een super stoer, maar toch girly setje! Echt helemaal in haar straatje! Het zwierige rokje met de panterprint was direct liefde op het eerste gezicht, en dat vond ik geweldig want over het algemeen gaat haar voorkeur vaker uit naar broeken en shorts. Dus Mam’s is ook helemaal happy! Super leuk zijn ook de neon roze en gele accenten in het rokje, deze combineren we nu nog met een legging, kniekous en de stoere boots van Braqeez, die jullie al eerder tegenkwamen in een review. Straks in de zomer een leuke sneaker of slipper.

Op het rokje een super gaaf zwart shirt, altijd handig vind ik want dit is echt overal mee te combineren. In dit geval matched het natuurlijk perfect met het rokje, de panterprint komt ook terug op het shirt. En het schattig glitterend zonnebrilletje van panter is natuurlijk helemaal het einde aldus Lizze!!! En weet je wat nou zo tof is? Wij mogen een van onze volgers blij maken met zo’n tof shirt!

Dus laat ons weten in welke maat jij het shirtje graag zou willen winnen, en tag alle meidenmama’s die deze GIVE-AWAY niet mogen missen.

Zo hadden in de vorige review van dit leuke merk een GIVE AWAY voor de Boys. De winnaar van de gave Hoodie is geworden Wendy ten Berge.  Neem even contact met ons op dan zorgen we dat de Hoodie jullie kant op komt!

 

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram, dan vind je ons hier!

thumbnail_IMG_20210209_094217

thumbnail_IMG_20210209_094331

thumbnail_IMG_20210209_134715
thumbnail_IMG_20210130_131119

thumbnail_IMG_20210130_130939

thumbnail_IMG_20210130_131748_164

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply elisabeth timmermans 18 februari 2021 at 08:26

    voormijnkleindochterzoumaat128/134helemaaltegekzijn

  • Reply Jolijnkools 21 februari 2021 at 21:23

    OMG.ZO.LEUK!!!

  • Leave a Reply