GIVE-AWAY Hanneke NIEUWE COLLECTIE

GIVE AWAY! Win een van deze outfits van Blue Rebel!

12 november 2018

WIN EEN COMPLETE OUTFIT!

Een tijdje geleden kon je de reviews van Blue Rebel lezen, hier op Shopaholiek. De stoere set van Mats kun je hier nog eens bekijken en de prachtige outfit van Aukje zie je hier. Zijn deze kleren ook wel wat voor jouw kinderen, dan heb ik goed nieuws! We mogen beide sets weggeven! Onderaan deze pagina lees je hoe je meedoet.

Dat betekent dat je voor je zoon de  ‘Blue Rebel Minor’ skinny fit jeans in de kleur zwart kunt winnen, samen met de sweater ‘crew neck’ uit de SPOT ON collectie.  De jeans heeft de looks van een stoere jeans, maar is door de gebreide stof zo comfortabel als een joggingbroek! De trui valt door zijn prachtige, gele kleur meteen lekker op. De sweater heeft een mooie washing en een artwork print op de voorkant. De boorden zijn van ribstof. De trui is heerlijk zacht en soepel.

13b14b

Voor je dochter maak je kans op de skinny ‘Blue Rebel Pyrope’ in de prachtige kleur donkerrood/bordeaux. De jeans is gemaakt van een fijne corduroy stof en voelt daarom heerlijk zacht en soepel aan. De skinny sluit echt perfect aan. Bij de jeans krijg je dan ook een leuke longsleeve uit de SPOT ON collectie in de kleur off-white met gouden sterren en de tekst ‘Blue Rebel Denim’. En of dat nog niet genoeg is win je ook nog de absolute topper in de SPOT ON collectie, namelijk het zwarte Sporty Jack. Dit vest is gemaakt van een shiny polyester en voelt ontzettend zacht en soepel aan. Het geeft het geheel een ontzettend stoere look en ideaal nu met de koudere temperaturen. Over de mouw loopt een band met een subtiel glittertje. Op de achterkant staat ‘Blue Rebel’ in geborduurde letters.

2b17b15b

Wil jij een van deze twee setjes winnen? Dan moet je het volgende doen:

  • Like de Facebookpagina van Blue Rebel
  • Like de Facebookpagina van Shopaholiek
  • Like en deel het bericht openbaar
  • Reageer onder ons Facebookbericht welke set je wilt winnen en in welke maat.
  • Tag eventueel je vrienden die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot  zaterdag 17 november 12.00 uur. Zaterdagavond maken wij de winnaars bekend. Veel succes!

Deze Give Away wordt mogelijk gemaakt door Blue Rebel.

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Daanmoerland 13 november 2018 at 19:52

    Wat een stoere setjes zeg! Ons meisje wil na 5 jaar EINDELIJK een broek aan volgens mama 🤣🤣 haha dus ik doe graag mee voor het meisjes setje in maat 116🤗🍀 heel stoer.. leuk voor der vijfde verjaardag

  • Leave a Reply