Marieke MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

Herfst Hits! Musthaves van dit seizoen!

15 oktober 2020

We hebben jullie de afgelopen weken natuurlijk al een heleboel moois laten zien in onze blogs, maar het leek ons leuk de echte trends en musthaves nog eens voor jullie te verzamelen in een overzichtje! Kijken jullie mee ?

De herfstvakantie zit er voor een aantal van jullie al weer bijna op. Voor ons gaat deze vanmiddag van start, en we zien de meest prachtige gekleurde bladeren aan de bomen verschijnen. Qua kleding is het inmiddels toch ook echt wel omgeslagen naar een nieuw seizoen,  maar soms zie je door de bomen het bos niet meer met al dat moois! En daarom zetten wij alle trends en musthaves nog eens even voor je op een rijtje!

Want wat mag er dit seizoen nou echt niet ontbreken in je kast, …een aantal trends hebben zich doorgezet vanuit eerdere seizoenen. Zoals de flaired pants, de dierenprints die zich nog altijd veel laten zien en inmiddels is daar buiten de tijger, panter en slangenprint, oa ook de zebraprint aan toegevoegd.

We zien veel glitter en ruffles dit seizoen, met name bij de meidenkleding natuurlijk. Maar ook zien we een aantal merken welke glitter of strass hebben toegevoegd aan de jongenskleding. Variërend van een flinke glitter tot een subtiel detail, en zo is er voor ieder wat wils. Wij houden er van, maakt elke dag toch tot een klein feestje ! Dus we hebben met name voor Lizze al best wat shiny-items geshopt, zoals de leuke goudkleurige boots van Kipling en het groene glittertopje van Retour.

Wat we ook bij zowel de jongens als meiden zien zijn de combat of cargo-pants….stoere broeken met zakken op het bovenbeen. Zowel in spijker als in jogg-variant zien we ze in allerlei kleuren en varianten voorbij komen zoals deze leuke taupe/army kleurige van Tygo&Vito of bij Cars-jeans voor de meiden.

Hoodies zijn helemaal hip, hot and happening….ik begrijp het ook wel want je kunt er zo heerlijk in wegkruipen nu de temperaturen dalen. Inmiddels heeft denk ik ieder merk er wel een of meerderen in hun collectie. Zowel voor de boys als girls, en voor de meiden is de oversized variant ook echt helemaal top op een stoere legging in leer-look of kek printje!

Ruitjes…Niet te missen dit seizoen! We zagen deze trend afgelopen zomer ook al voorzichtig om de hoek kijken, maar deze winter is hij nog beter vertegenwoordigd. Voor de jongens mag een geruite broek echt niet ontbreken dit seizoen, de jogg-pant waarbij het comfort van een jogging en de looks van een pantalon met een stoere ruit zien we bij diverse merken terug. Sil is dol op deze van Jumping the Couch en Indian Blue Jeans. Maar we zien de ruit ook terug in sweaters, rokjes leggings of maillots.

Tot slot vind ik dat de Teddy-coats niet mogen ontbreken in dit blog! Heerlijke zachte aaibare mantels en jasjes in de leukste kleuren en printjes. Ook voor de jongens zien we ze bij diverse merken voorbij komen, waaronder LikeFlo, Scotch en Street Called Madison, of zoals hieronder een spijkerjack met Teddy voor Sil van Mango. Voor Lizze shopten wij een cognac-kleurige budget variant bij Zeeman. Deze wisselen we dan af met een stoere gewatteerde jack met Metallic vlakken van Retour Jeans.

Hebben jullie nog aanvullende items voor dit lijstje of willen jullie de nieuwe herfst outfits van jullie kids showen, dan zien we jullie reacties heel graag verschijnen!

Veel shopplezier!

 

Liefs Marieke

 

Vind je het leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram? Je vind ons hier

 

schattige bb 8

Midirok bij Name-it

cdaaf1d349bde4c259b921352f46fbecebbc66887d0cc8683d0cc2b42765e060

Ruitjes in de nieuwste party collectie van Tygo & Vito

thumbnail_IMG_20200623_191239

Hippe joggs met ruit bij Indian Blue Jeans

thumbnail_IMG_20200920_123816

Ruiten cargo-rokje bij Indian Blue Jeans

 

 

 

 

 

thumbnail_IMG_20200924_055231

Girly Ruffles bij Little Miss Juliette, in combi met de stoere combat-jeans van Cars

thumbnail_IMG_20200920_111954

Cargo pants bij Tygo Vito

thumbnail_IMG_20200920_114710

Ruffles en glitters bij Quapi

 

 

thumbnail_IMG_20200924_055255

Vlotte Hoodies bij Calvin Klein in combinatie met spijker-teddy

thumbnail_IMG_20200829_133532

Teddy Coats! Onmisbaar dit seizoen!

thumbnail_IMG_20201013_151614

Metallics bij Retour Jeans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thumbnail_JTC_0171597578674629

Sweaters en ruitjes voor de boys bij Jumping the Couch

thumbnail_JTC_0311597578674632

thumbnail_IMG_20200924_055336

Stoere stappers voor de boys bij Braqeez

 

 

thumbnail_IMG_20200924_055432

Girly Glitter boots bij Kipling

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply