BOY Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Review: Sepp in Legends22 spring/summer ’17

20 februari 2017

LEGENDS22 SPRING/SUMMER 2017

Legends22 is een nieuw, Nederlands merk voor jongens. In de zomer van 2016 kwam hun eerste collectie op de markt. Dit jaar heeft Vip-Kidz een hoop gave items van deze collectie op hun site. Tijd om dit leuke merk eens in de spotlights te zetten!

In de zomercollectie zitten weer een aantal bijzondere, eigenwijze en kleurrijke items. Bij het ontwerp is duidelijk nagedacht over wat jongens leuk vinden. En voor jongens is het natuurlijk belangrijk dat de kleding lekker meebeweegt en tegen een stootje kan. Ook daar is rekening mee gehouden. Er is gebruik gemaakt van een soepele, stevige stof die heerlijk zit en mooi aansluit.

Wij mochten van Vip-Kidz een gave set laten zien uit de zomercollectie. Sepp draagt een shirt, een vest en een short. Opvallend zijn de stoere neonkleuren. Het shirt is effen blauw maar de mouwtjes hebben een gave print in verschillende kleuren. Een extra leuk detail is het borstvakje waar de print van de mouwtjes weer terugkomt. Voor de wat frissere dagen draagt Sepp een vest met een gave sterrenprint. Ik ben helemaal weg van de kleuren. Lekker opvallend! Het vest zit mooi aangesloten en is heerlijk draagbaar. De cappuchon maakt het tot een lekker stoer geheel.

Het short wat Sepp draagt is gemaakt van een soepele, luchtige stof. En hoe kan het ook anders, ook hier is weer gebruik gemaakt van een felle kleur. Bovenin zit een koordje om het short nog wat extra aan te snoeren. Onderaan de pijpjes is een zwarte rand. Zo bij elkaar een heel gave set voor stoere jongens!

Maatinfo:

Sepp is 106 cm lang en draagt het shirt en vest in 110/116. Het short draagt hij in maat 98/104.

Shoppen:

Legends22 is te bestellen vanaf maat 92 t/m maat 140/146 bij op www.vip-kidz.com. Vip-Kidz verwerkt je bestelling supersnel en verzendt gratis vanaf €50,- 

Wil je meer blogs van Hanneke lezen, klik dan hier.

Ook kun je Hanneke hier volgen op instagram: @Hanneke

Legends22Legends22Legends22Legends22Legends22Legends22Legends22Legends22sponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply