GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Sparkle up the season met Retour Jeans

9 november 2021

We gaan langzaam richting de feestdagen! Maar natuurlijk komt zaterdag eerst de Sint nog aan in Nederland. Wat ons betreft de gezelligste weken van het jaar. Dat we richting het einde van het jaar gaan, voelen we ook aan de temperatuur. We kunnen al niet meer zonder de winterjas. Tijd voor warme outfits dus! En die shop je bij Retour Jeans!

Elk jaar hebben we meerdere zwarte tops in de kast. Die combineren zo makkelijk en het staat altijd goed! De top mag wel iets extra’s hebben. Dus de keuze voor top Karline, die Bente hier draagt, was snel gemaakt. Naast een speciaal mouwtje met volantrandje heeft de top ook een volantrandje op de schouders en rond de hals. De top, die heel mooi aansluit, heeft verder een turtleneck en lange mouwen. Echt een plaatje!

Nu de top rustig is van kleur, wilden we graag knallen met de broek. Het feestseizoen komt er immers aan en dan mag het allemaal een beetje meer zijn. De broek Carmela is een flared broek uit de wintercollectie van Retour Jeans en is gemaakt van imitatie suède. De broek heeft licht uitlopende pijpen, een knoop-en ritssluiting voor en elastiek achter in de taille.

De eerder gekozen winterjas van Retour Jeans past er perfect bij!

Onder de broek draagt Bente stoere veterboots van het merk Braqeez. Die blog lees je hier nog even terug!

Maatinfo:

Bente is 10 jaar, 155 cm en heeft een smal postuur en lange benen. Ze draagt de broek in maat 11/12. De mooie zwarte top is ook maat 11/12. De winterjas draagt Bente in maat 13/14.  

Shoppen:

BroekTopJas

Heb jij al fijne winteroutfits in je kast? Nog niet? Kijk dan zeker even naar de gave wintercollectie van Retour Jeans. Veel shopplezier! Check de hele collectie op www.retourjeans.com

Liefs, Jolanda

Ook de jas past er perfect bij!
Hoe gaaf is dit printje?
Wat een warme uitstraling heeft deze outfit!
Hier houden we van!
Hoe gaaf zijn deze veterboots van Braqeez?
De broek sluit optimaal aan!
Net even wat extra’s!

Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply