GIVE-AWAY Marieke

GIVE AWAY: Video van Sint !

5 november 2021

Volgende week komt de goedheiligman met zijn gevolg weer aan in Nederland, een gezellige tijd in aantocht en wij hebben weer een hele toffe GIVE AWAY

Zoals ieder jaar mogen wij ook dit jaar weer 2 van onze lezers blij maken met een gepersonaliseerde videoboodschap van de Sint! Video van Sint bezorgd al vele jaren een glimlach op het gezicht van zowel jong en oud. Dit jaar weer volledig in een nieuw jasje gestoken, zo zorgen zij ieder jaar weer voor nieuwe suprises!

Nieuw in 2021

Verhaal: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp

Dit jaar is er weer een splinternieuw avontuur helemaal in het teken van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp. Profpiet heeft een nieuwe uitvinding bedacht die alle informatie van het Grote Boek kan inladen in een Supersonische Pietenhulp maar uiteraard gaat dit niet allemaal volgens plan…

Tijdens het avontuur worden de foto’s en namen van de kinderen op verschillende leuke manieren in de video getoond en verteld Sinterklaas ook weer van alles over de kinderen/volwassenen  uit het Grote Boek. Dit jaar kun je zelfs meerdere foto’s per persoon uploaden!

Verder wordt er ook nog lekker gedanst tijdens het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas’ en als klap op de vuurpijl verteld Sinterklaas aan het einde van de video waar de cadeautjes verstopt liggen en dit jaar zijn er weer nieuwe verstopplekken toegevoegd waaruit gekozen kan worden. En alles is van tevoren te beluisteren zodat je precies weet wat je gaat bestellen.

Ook een leuk nieuwtje zijn de recepten van Bakpiet en nieuwe liedjes, evenals de optie je verstopplek middels een toffe puzzel bij te bestellen. Wanneer jij jouw ultieme persoolijke video hebt gemaakt en je gebruikt jouw persoonlijke link om vrienden of familie te enthousiasmeren dan maak je ook nog eens kans jouw aankoopbedrag terug te winnen!

Maarrrr …..wij van Shopaholiek gaan natuurlijk zowieso 2 volgers blij maken met een volledig gepersonaliseerde videoboodschap naar keuze. Om kans te maken zien wij jouw reactie op onze post heel graag voorbij komen! Volgende week maken wij de 2 winnaars bekend!

En de winnaars zijn….Angela Ruigrok en Caren Vlietland . Sturen jullie ons even een berichtje op instagram of Facebook, of via info@shopaholiek.nl

Liefs Marieke

Vind je het leuk ons te volgen? Gezellig! Je vind ons hier !

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna 6 november 2021 at 08:11

  Leuk om te kijken met de kinderen en opa en oma op pakjesavond

 • Reply Berendina Jaasma 7 november 2021 at 07:29

  Leuk om deze video te kijken met onze kleinkinderen op pakjesavond. Gezellig!

 • Reply lizette 9 november 2021 at 12:05

  ik.doe.graag.mee.voor.mijn.zoon

 • Reply dennis 9 november 2021 at 12:05

  Mijn.zoon.heeft.er.zin.in

 • Reply Angela 13 november 2021 at 07:13

  Jaaa, superleuk! Ik doe heel graag mee voor onze jongens voor de oudste is het het laatste jaar. Dus wil ik er iets tofs van maken!!!

  • Reply Marieke 19 november 2021 at 10:18

   Hoi Angela, gefeliciteerd! Jij wint een van de gepersonaliseerde videoboodschappen van Sint, stuur ons even een berichtje! Groetjes Marieke

  Leave a Reply