BOY Marieke REVIEWS

REVIEW B’CHILL AW 21/22

17 augustus 2021

Lets chill together in deze heerlijke set van B’Chill voor de Boys! En hoe gaaf is die Hoodie in deze prachtige kleur!!!

Heel enthousiast ontvingen wij deze verassing op ons vakantieadres! Want we mochten een review doen voor de tweede levering van B’Chill maar wat we zouden ontvangen bleef nog even een verassing. Een zeer geslaagde verassing want Sil werd direct enthousiast! Gelukkig maar, want onze tiener heeft uiteraard zo zijn voorkeuren!

En met een jong zit je dan al snel goed, haha en geef hem eens ongelijk! Een stoer zwart exemplaar met een contrasterende band met de tekst “city jungle” in blauw wit, zwart. De Jogg heeft aan beide zijden steekzakken en op 1 bil een klein zakje. Leuke neon accenten aan de koordjes van de band, welke dan weer terug komen in de panter op de Hoodie! Ik hou er van!

De prachtige blauwe Hoodie is van heerlijk zacht comfortabel materiaal, echt dat moet je voelen! Sil wilde hem niet meer uit! Hij is altijd enorm gevoelig voor stofjes of labels die hem irriteren, dus deze was een schot in de roos. Aan de voorzijde van de Hoodie 2 steekzakjes en een toffe panter op de borst. De stoere capuchon met contrasterende witte tekst maakt het plaatje helemaal af.

In dit blog kun je ook alleen spieken naar de toffe meidencollectie van zusje O’Chill. De complete review voor meiden vind je hier.

Maatinfo: Sil draagt de set in 140/146 bij een lengte van 139cm

Ben jij net zo enthousiast over deze leuke boys set, dan shop je hem vanaf 19 augustus bij alle verkooppunten!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply REVIEW O'Chill AW 21/22 - Shopaholiek 17 augustus 2021 at 07:19

    […] Ben je net zo enthousiast als ons, vanaf 19 augustus shop je deze te gekke outfit, en uiteraard ook de rest van de toffe collectie bij alle verkooppunten! Evenals de stoere boysoutfit van Sil, hier onder alvast een kleine sneak te zien, check de complete review van B’Chill hier! […]

  • Leave a Reply