GIRL Marieke REVIEWS

REVIEW O’Chill AW 21/22

17 augustus 2021

Let’s Chill, en kijk even mee naar dit te leuke setje van het toffe label O’Chill! En Chill draagt het zeker, want dat stofje MOET je voelen!!!

Lizze werd direct enorm enthousiast toen er een pakketje op ons vakantieadres werd bezorgd met daarin dit leuke setje. Panterprint, flaired pants, super toffe top met…jawel hoor een panter en Oh mama dat stofje van die broek!!! Nou die eerste indruk was direct al helemaal top! Fijn, want dit keer kozen we niet zelf wat we gingen reviewen dus het was even spannend wat we zouden ontvangen.

Ik was zelf ook blij verrast, want wat staat het leuk!!! De donkerblauw aansluitende geribde top heeft een klein opstaand colletje , een stoere band over beide armen met de tekst “friends forever” en een leuke panter op de voorzijde. Panterprint gaan we ook het komende seizoen weer terug zien in allerlei soorten en patronen. En daar zijn wij heel blij mee, want we houden er van!

Het broekje is daardoor ook een echte musthave als je het ons vraagt! Een hele gave flaired pants in een super comfortabel stofje! Uitermate zacht en daardoor heerlijk draagbaar, en “strechy ” zoals Lizze het zelf noemt! Het printje wordt gevormd door de kleuren donkerblauw,oudroze,camel,rood en bruin….heerlijke warme tinten voor het najaar, maar zeker ook nu al heel draagbaar.

Wij dragen er in deze review de toffe roze sneakers van Braqeez onder welke jullie al eens in dit blog voorbij hebben zien komen, maar straks in het najaar doen we er een stoer laarsje onder. En mocht het nog eens echt mooi weer worden dan volstaat een slippertje natuurlijk ook haha! Door de vele kleuren in het broekje is het makkelijk te combineren met andere items.

Dat geldt overigens ook voor de top , die is heerlijk basic en daardoor ook super leuk op bijvoorbeeld een jeans. Ik hou er altijd wel van als iets op die manier door te combineren is. Want ondanks dat ik de setjes vaak bij elkaar houdt, pikt Lizze haar favorieten er graag uit om zelf nieuwe combi’s te maken.

Maatinfo: Lizze draagt maat 128/134 bij een lengte van 124,5cm. Ze heeft nog fijn wat groeiruimte, de mouwtjes even omgeslagen.

Ben je net zo enthousiast als ons, vanaf 19 augustus shop je deze te gekke outfit, en uiteraard ook de rest van de toffe collectie bij alle verkooppunten! Evenals de stoere boysoutfit van Sil, hier onder alvast een kleine sneak te zien, check de complete review van B’Chill hier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply REVIEW B'CHILL AW 21/22 - Shopaholiek 17 augustus 2021 at 07:11

    […] In dit blog kun je ook alleen spieken naar de toffe meidencollectie van zusje O’Chill. De complete review voor meiden vind je hier. […]

  • Leave a Reply