Marieke REVIEWS SCHOENEN

REVIEW BRAQEEZ for GIRLS

2 april 2021

Zoals ieder seizoen mogen wij weer een te gekke review doen voor Braqeez. Het merk voor vrolijke en trendy kinderschoenen met een goed voetbed, heel belangrijk voor voetjes in de groei!

Op de Pia Paris kinderschoenen van Braqeez wordt elke meid spontaan verliefd! Zo ging het ook bij ons! Echt liefde op het eerste gezicht voor Lizze, wij vinden ze FAN-TAS-TISCH! De kleurencombinatie is prachtig, chique, girly maar toch stoer! Precies zoals wij het graag hebben.

De meidensneakers zijn rosékleurig en zijn gemaakt van verschillende materialen. Ze hebben een hoge rubberzool met een streepjes motief en glittercoating. Aan de binnenzijde hebben de sneakers een handige rits en met de veters kun je de schoenen goed laten aansluiten aan je voeten. De iriserende details zorgen ervoor dat deze meidensneakers een echte eyecatcher zijn en werkelijk zo ongeveer overal mee te combineren!

Deze meidensneaker is gemaakt van leer en gevoerd met leer, wat ze een ademend vermogen geeft. Ze hebben een uitneembaar voetbed, waarmee je eenvoudig kunt controleren of de kinderschoenen nog goed passen.  En hierdoor zijn ze ook geschikt voor eventuele steunzolen. En zelfs de veters hebben een prachtige multi colour glitter, echte snoepjes zijn het! Wat ik ook zo gaaf vind is de subtiele snake-print aan de zijkant van de schoen, super hip en helemaal van nu!

Shoppen: Doe je bij jouw lokale verkooppunt, deze vind je hier.  Indien je op dit moment niet graag naar de winkels toe gaat,  staat er eventueel ook een handige maattabel op de site van Braqeez waarmee je de sneakers bij hun in de webshop kunt bestellen of eventueel op bestelling bij jouw verkooppunt.

Maatinfo: De meidensneakers zijn verkrijgbaar in maat 26 t/m 35 en vallen prima op maat!

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram dan vind je ons hier

braqeez girls 2021

braqeez girls summer 2021

braqeez girls summer 2021

braqeez girls summer 2021

braqeez girls summer 2021

braqeez girls summer 2021

braqeez girls summer 2021

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply REVIEW O'Chill AW 21/22 - Shopaholiek 17 augustus 2021 at 06:24

    […] dragen er in deze review de toffe roze sneakers van Braqeez onder welke jullie al eens in dit blog voorbij hebben zien komen, maar straks in het najaar doen we er een stoer laarsje onder. En […]

  • Leave a Reply