GIRL REVIEWS

Bente in LIKE FLO, summer 2016

10 mei 2016

Mijn meisje dat eigenlijk altijd jurkjes draagt, maakt voor deze soepel vallende jumpsuit van LIKE FLO graag een uitzondering, dat weet ik zeker! Wat een lekker stofje! Gelukkig net op tijd in huis voor de meivakantie. Die gaat mee in de koffer!

Het belooft een prachtige dag te worden… In de ochtend stop ik de jumpsuit in de strandtas. Het lijkt me ideaal om aan te schieten na een heerlijk middagje strand. En dat blijkt ook zo te zijn! Prettige bijkomstigheid is dat de stof niet kreukt in de koffer en niet in de strandtas tussen de handdoeken. In 20 seconden is Bente compleet aangekleed en kunnen we de omgeving gaan verkennen!

Onze dame is nogal een klimmert; ze mist geen enkel muurtje, trapje of ander obstakel onderweg en dat kan prima in de jumpsuit.. het geeft een enorme bewegingsvrijheid. De lekkere felle kleur doet het bovendien goed bij ons blonde meisje. De hippe palmbomenprint met glitters maakt de LIKE FLO jumpsuit helemaal af. Wij zijn fan! Het wordt zeker één van de favorieten deze zomer!

PS. Inmiddels is de jumpsuit in de wasmachine geweest (30 graden, normaal programma met kleurwasmiddel) en alle glitters zitten er nog op! Daar word ik dan ook weer blij van.

Bente draagt maat 116 bij een lengte van 116 cm.

Deze jumpsuit vind je ook in onze eigen shop: daar hebben wij de leukste items voor jullie geselecteerd!

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply