GIRL MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

MUSTHAVE: Denim jumpsuit Scotch R’belle

12 augustus 2016

SUPERSTOERE DENIM JUMPSUIT

Een collectie waar wij Shopaholieks altijd erg blij van worden is die van Scotch. Scotch R’belle, Scotch ’n Shrunk en ook de dames- en herencollecties zijn vrijwel altijd om van te smullen. Zo ook deze winter.
Ik hou zelf erg van denim en ben helemaal weg van de ‘Amsterdams Blauw’ collectie van Scotch R’Belle. Wat dacht je van deze denim jumpsuit! Wauw! Oké toegegeven, hij is niet goedkoop, maar de kwaliteit van Scotch is het geld altijd wel waard.

De jumpsuit is gemaakt van ‘crisp’ denim en is door en door gebleekt waardoor hij eruit ziet alsof er zwaar werk in verricht zou kunnen worden. De patches maken hem nog stoerder dan hij al is! De jumpsuit is afgewerkt met grote zakken en manchetten met knopen.

Ik vind hem in eerste instantie vooral stoer en zie er gave sneakers of Dr. Martens onder, maar hij zou ook best wat girlier gedragen kunnen worden natuurlijk. Mooie losse haren erbij of lieve vlechtjes en je dametje ziet eruit om door een ringetje te halen.

Deze jumpsuit komt zeker op mijn wishlist!

Is dit ook iets voor jouw meisje? Of heb je hem zelfs al in huis? Show us, dat vinden we leuk!

SHOPPEN:
Scotch R’belle koop je onder andere bij Amazingkids, Kixx-Online, Ko&Flo en de webshop van Scotch zelf.

hi-res-16011704-DTL

12 (1)

12 (2)

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply