BUDGET GIRL KIDS FASHION MUSTHAVE

Budget top met musthave skinny flowerpants!

26 maart 2018

Flowers are a girls’ best friend!

Dat zeggen ze toch weleens? Dat ieder meisje van bloemen houdt? Dat je elke vrouw een plezier doet met een bos bloemen? Nou.. in mijn geval gaat die vlieger niet helemaal op. Ik heb namelijk niks met bloemen. Ik heb geen groene vingers, je maakt mij niet blij met of verliefd door een bosje bloemen (sorry schat!) en ik weet gewoon niet goed wat ik er mee aan moet, dat schuin afsnijden lukt bij mij nooit en ze zijn binnen no time lelijk en aan het hangen. Misschien is het dus wel andersom, dat bloemen gewoon niet zo van mij houden. Een bloemenprintje daarentegen kan ik dan wel weer enorm waarderen en laat dat nu eens een van dé trends van dit modeseizoen zijn! Benthe laat jullie heel graag haar nieuwste aanwinst zien, een skinny flowerpants!

Vingino skinny flowerpants

Deze flowerpants is wat anders dan de term je in eerste instantie doet vermoeden. Geen frivole flower power flared katoenen broek, maar een heuse skinny bloemenbroek! Gemaakt van een mooie zachte stretch denim en met een werkelijk perfecte fit! Meisjesachtig door de print, maar door de pasvorm ook super voor de echte rockchickies onder onze dochters. Zoals we van Vingino gewend zijn is de broek prachtig afgewerkt met oog voor details. Een ‘denim squad’ label achterop, vier zakken en een leuke metalen bloem applicatie. Benthe van 7 jaar en 122 cm draagt de broek in maat 7, hij zit echt perfect, mooi skinny, maar wel comfortabel!

De BUDGET top

We combineren de merk-broek met een ware budget topper, een losse koraalrode a-lijn top van Zara, die je voor maar €3,95 shopt! De kleur matcht exact met het koraal van de bloemen op de Vingino broek. Alle boorden zijn afgewerkt met girly ruches wat weer doet denken aan bloemen, perfecte match dus! Ook deze top draagt Benthe in maat 7.

Shoppen: top en broek Vingino

De leuke tattoos en pompom-bandjes zijn ook van Zara.

Met dank aan shutterstock voor de header-achtergrondfoto.

Anouk

skinny flowerpants

skinny flowerpants

skinny flowerpants

skinny flowerpants

skinny flowerpants

skinny flowerpants

skinny flowerpants

skinny flowerpants

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply