GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Review Braqeez sneakers

13 maart 2017

Braqeez, let the rebel out!

Nu ik de voorjaarscollectie voor dochter Bente bijna compleet heb, kwam het verzoek om een paar Braqeez sneakers te testen als geroepen! Zeker als je al een aantal nieuwe outfits in de kast hebt liggen, is het makkelijker om gericht een paar schoenen te zoeken. Dus met de nieuwe setjes in ons hoofd, bekeken Bente en ik de nieuwe zomercollectie van Braqeez. Dat was nog een hele opgave… al dat moois… kleuren… glitters..  Na alles goed bekeken te hebben, koos Bente voor een zilvergrijze sneaker gemaakt van metallic leer. Op de tong is gedrukt: Let The Rebel Out Braqeez en de zijkant is versierd met Mexicaanse prints en borduursels. Hier viel Bente met name voor. Zelf vind ik dat ook leuk. Vooral de kleuren in de print (koraalrood, geel, blauw) matchen met veel nieuwe outfits en daar houden we van! Bente droeg deze sneakers afgelopen maandag al bij de TOPitm review outfit. Dat blog lees je hier nog even terug.

Bente zit nu in maat 31 dus voor de zomer kozen we voor maat 32. Er moet een vinger achter de hak passen, dan is er voldoende groeiruimte. Goed gegokt want ze passen perfect. In het echt zijn ze nog mooier van kleur dan op het plaatje. Fijn is dat er een ritssluiting aanwezig is. Ik leg meestal een dubbele knoop in de veter en dan gebruiken we dagelijks de rits voor het aan- en uit doen. Handig! En dan testen natuurlijk… rennen, springen, spelen.. ze zitten heerlijk. Ze heeft ook goede grip want de sneaker heeft een sportieve en stevige rubberzool. De binnenzijde is geheel gevoerd met leer wat natuurlijk heel comfortabel is. Het voetbed is uitneembaar. Onmisbaar vind ik, want direct uit school (soms al op het schoolplein) schudden we het zand uit de schoenen en kan er niks achterblijven in de schoen. Ik vraag me elke dag weer af hoe er zoveel zand in de schoenen en zelfs in haar laarsjes komt…. ligt ze languit in de zandbak?

Voor deze review combineren we de Braqeez sneakers met een nieuwe outfit van Like Flo. Een ecru melee sweat koker rokje met navy zigzag print. Gemaakt in de super zachte sweat die je van Like FLO gewend bent. Deze nieuwe lengte is helemaal van dit seizoen! De rok is afgewerkt met navy biezen waar handige zakken in verwerkt zijn. Het rib boord heeft nog een leuk multi colour gevlochten riempje met hippe flosjes. Op de rok dragen we een t-shirt uitgevoerd in een super zachte jersey. De print op het voorpand is van multi colour strooi confetti met glitter accenten. Wat mij betreft een mooie combi met de Braqeez sneakers. En wat ik al zei… ze passen eigenlijk overal bij. Wij zijn er blij mee! Ben je op zoek naar goede, stevige maar ook hippe sneakers, kijk dan zeker even naar de nieuwe Braqeez collectie!

Informatie:

  • Deze zilveren Braqeez sneakers zijn verkrijgbaar in maat 26 t/m 35.
  • Je shopt deze geweldige Braqeez sneakers o.a. hier!
  • Meer informatie over Braqeez schoenen vind je hier.

Interesse in de Like Flo outfit? Bente is 123 cm en draagt de rok en het shirt in maat 122/128. Je shopt de Like Flo rok o.a. hier en de top hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

Braqeez sneakers

 

Braqeez sneakers

 

Braqeez sneakers

 

Braqeez sneakers

 

Braqeez sneakers

 

Braqeez sneakers

 

Braqeez sneakers

 

Braqeez sneakers

 

Braqeez sneakers

 

* Sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply