Barbara REVIEWS

REVIEW: Bobbie in Sevenoneseven zomer 2017

18 maart 2017
Sevenoneseven zomer 2017

GIRLS IN SHORTS

Sevenoneseven zomer 2017

 

Van de week liet Thije een gave boys-outfit van Sevenoneseven aan je zien, heerlijk genietend in het lentezonnetje. Dit blog lees je hier. Vandaag is Bobbie, het vriendinnetje van Thije, aan de beurt.

DE TOP TASHA: Het losvallende shirtje is echt lady-like. De stof en de pareltjes op de schouders zijn de eyecatchers. Doordat het zo heerlijk soepel valt, is het geweldig voor de hete dagen en zal het heerlijk koel zitten. De kleur mint is mooi pastel en heel fijntjes.

HET SHORTJE DEBORAH: is natuurlijk op en top zomers mede door de basiskleur wit. Zeker straks met bruine benen gaat het zo ontzettend gaaf staan! Daar gaan we vanaf nu aan werken, dat begrijp je;) De insecten zijn stoer en écht van nu. Door de zacht zoete kleurtjes; roze, mint en geel is het een vrolijk en meisjesachtig shortje, maar absoluut met een stoere twist. De afgeronde pijpjes geven het shortje een sporty feeling en een speels effect!

FACTS

  • Bobbie is 130 cm. en draagt het shortje in maat 134/140. De sweatstof voelt heerlijk zacht aan. Door de brede tailleband en het tunnelkoordje kun je het mooi insnoeren
  • Het shirtje draagt Bobbie in 122/128 en valt dus mooi op maat. De pareltjes op de mouwen zijn er voorbeeldig ingezet en de vleesmuismouwtjes hebben een vaste omslag. De stof is van viscose met rayon en valt heerlijk soepel

FASHIONIDEETJES

  • Draag het topje op een leuke skinny jeans
  • Het shortje is multi-inzetbaar. Met dit topje of dat hemdje wat je nog in de kast hebt liggen, is het perfect voor de schooldagen. In de speeltuin kan ook zonder gêne gespeeld worden en op het strand word je meisje met haar bikini eronder aan een echte beach babe
  • Bobbie draagt nu korte sokjes, maar kniekousen misstaan hieronder zeker niet
  • Korte laarsjes maken dit outfitje nog stoerder
  • Sevenoneseven heeft ook een geweldige sweater met deze print. Hiermee heb je een complete set, dat met verschillende temperaturen gedragen kan worden

SHOPPEN

Deze set is onder andere hier en bij Kienk.nl te koop met korting!

BARBARA

Sevenoneseven zomer 2017

Sevenoneseven zomer 2017

Sevenoneseven zomer 2017

Sevenoneseven zomer 2017

Sevenoneseven zomer 2017

Sevenoneseven zomer 2017

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply