Hanneke REVIEWS

Review Trackstyle: Shoes for Boys!

23 oktober 2017
header2

Bij een stoere outfit voor je zoon horen een paar stoere schoenen. En als je jongens net zo beweeglijk zijn als die van mij dan heb je een paar stevige nodig! Deze keer mogen we een mooi paar reviewen van het merk Trackstyle. Lees je mee?

Sepp is 5 jaar en rent wat af. Hij speelt graag buiten, in weer en wind. En daarbij stampt hij in plassen, klimt hij in bomen, of eigenlijk op alles waar je maar op kunt klimmen, en voetbalt hij natuurlijk ook graag. Hij heeft al menig paar schoenen versleten. En ook al vind ik het heel belangrijk dat hij zich heerlijk kan uitleven, het doet soms wel een beetje zeer als zijn nieuwe schoenen meteen al de nodige beschadigingen hebben. En dus gingen wij op zoek naar mooie, stevige schoenen die al deze beproevingen goed doorstaan. Die vonden we!

Sepp vindt zijn schoenen fantastisch. Zelfs toen we laatst verrast werden met een paar zeer zomerse dagen, trok hij het liefst zijn winterschoenen aan. Hij kan er heerlijk op lopen en door de klitteband is het voor hem ook geen probleem om ze aan en uit te trekken. En laat de mooie kobalt kleur nu ook nog eens zijn lievelingskleur zijn!

De schoenen van Trackstyle zijn niet alleen heel stevig maar hebben ook een perfecte pasvorm. Er is extra aandacht besteed aan de pasvorm en de breedtematen. Deze schoenen zijn daardoor uiterst geschikt voor kinderen met brede of juist smalle voeten. Op de website van Twins & Trackstyle worden de breedtematen ook vermeld. Super handig! Daarnaast is het ook dit seizoen weer een heel stoere en zeer uitgebreide collectie geworden waar iedereen wel iets kan vinden dat in de smaak valt!

 

INFO

  • Sepp heeft maat 29. De schoenen kochten we een maatje groten op de groei. Ze zitten hem al prima. Ze vallen goed op maat.
  • Op de website van Trackstyle kun je per paar heel handige breedtematen vinden

SHOPPEN

De schoenen die Sepp draagt shop je hier.

 

Je kunt meer van deze foto’s en nog vele anderen zien als je mij volgt op instagram @Hanneke

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan even hier.

TrackstyleTrackstyleTrackstyleTrackstyleTrackstyleTrackstyleTrackstyleTrackstyle

sponsored-post


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply