GIRL Jolanda OOTD REVIEWS

HIEPERDEPIEP! BENTE 7 JAAR

29 mei 2018

A Birthday Kiss…

Wat had ze er al lang naar uitgekeken…  maar gisteren was het dan echt zover;  de verjaardag van dochter Bente. Al begin april vroeg ze me om samen een aftelkalender te maken. Dat vond ik natuurlijk veel te vroeg. Na de meivakantie, was mijn antwoord. Maar de maand mei is echt voorbij gevlogen. Misschien komt het door het uitzonderlijke mooie weer. Wat hebben we al genoten in het zwembad, de speeltuin, in een bootje op het water etc. En toen ineens was ze jarig… 7 alweer. Het is zo’n cliché… maar zo waar. Wat gaat het snel, veel te snel…

Deze hele week staat zo ongeveer in het teken van haar verjaardag… Het begon al op maandag. Ze mocht trakteren op de rolschaatsles! Woensdag was de echte dag dus trakteren op school. We maakten hiervoor kleine strandjes (cakejes) met daarop een zonnend goudbeertje op een handdoek (zuur matje) onder een parasol. Het past in ieder geval bij het zomerse weer én in mijn tijdschema deze week. We moeten namelijk ook nog de vierdaagse lopen en overdag gewoon werken, dus mijn creativiteit bereikte al snel een maximum bij het verzinnen van de traktatie. Lang leve Pinterest! Dan hebben we nog het kinderfeestje en op zondag het ‘grote mensenfeest’ voor vrienden en familie. Tussen de drukte door proberen we in ieder geval lekker te genieten van alle mooie momenten want elke verjaardag is bijzonder!

En dan de outfit..  Samen met Bente dook ik de kast in om een leuke outfit voor haar verjaardag uit te kiezen. Er hangt zoveel moois dat ik echt geen keuze kan maken dus ik laat het graag aan dochterlief over. Ik ben ook eigenlijk wel benieuwd wat ze kiest nu we helemaal zomer klaar zijn (als er stiekem niet nog een leuk jurkje uit de sale blijft hangen). Als eerste komt er een fel roze kort broekje uit de kast van het merk TOPITM. Een mooie keuze om mee te beginnen! De subtiele glitters in het broekje en de vrolijke flosjes van het riempje geven de short direct iets feestelijks. Als top kiest ze een shirt van eveneens TOPITM. De mooie details en de geborduurde letters KISS maken het shirt echt bijzonder. Een prachtig setje bij elkaar! Op de fiets kan het om 8 uur nog iets fris zijn dus starten we de dag met kniekousen. In deze blog zie je ook direct haar verjaardagscadeau… Heelys! Op de rolschaatstraining ziet ze wekelijks meisjes op Heelys de sporthal binnen komen (rollen zit toch een beetje in hun systeem) dus deze ‘schoenen’ stonden hoog op haar verlanglijstje! En nu flink oefenen…

Is deze outfit ook wat voor jouw meisje? Bente is 133 cm en draagt de top in maat 122/128 en de short in maat 134/140. Je shopt deze mooie TOPITM set en alle andere items van dit hippe merk (nu met een leuke korting) in onze spotlightshop Hemels voor kinderen. Klik hier om direct te shoppen. Gratis verzenden vanaf €20!!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Topitem zomer 2018

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

Zie je de prachtige glitters….? En de gekleurde spikkels in het shirt? Love the details!

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply