GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! Bente in WaaaW!

8 september 2016

WaaaW wat mooi!

Een merk waar we allemaal op wachten is het hippe Waaaw! Donderdag 15 september is het zover en kunnen we de nieuwe collectie shoppen. Maar voordat het zover is, showen we jullie in deze blog alvast een nieuw model!

Al vanaf de oprichting ben ik mega-fan van Waaaw! Bente heeft hier het 15de jurkje aan wat na deze review in de kast komt te hangen. Elk seizoen hebben we 2 à 3 jurkjes in de kast. Waarom? Het is zo ontzettend draagbaar. Een perfecte pasvorm, mooie kleuren, ijzersterke/kwalitatief hoogwaardige stoffen en door de applicatie altijd feestelijk, hip en vrolijk. Bovendien kan ik er zo heerlijk mee combineren. Als ik een nieuw jurkje thuis heb, dan duik ik direct de kast in en ga ik leuke combinaties maken met kniekousen, leggings & maillots. Aangezien ik door de jaren heen een behoorlijke collectie applicaties heb verzameld, kan ik de outfit altijd afstylen met de juiste kleur bloem of strik door de handige drukknopjes. De slogan van Waaaw is niet voor niets: Kies, Creëer & Combineer!

Deze week bezocht ik het atelier van Waaaw. Mijn oog viel direct op een super leuk, nieuw model jurkje. Perfect voor deze SNEAK REVIEW! Een prachtig aansluitend model met een zwierrokje zoals onze dochter het noemt. En dat vindt ze natuurlijk helemaal geweldig. Het woord ‘prinses’ kwam al snel voorbij toen ik het haar liet zien.. Ik koos voor twee verschillende leggings om lekker te kunnen combineren. De blauwe legging heeft een ‘sporty’ uitstraling door een glitter streep aan de zijkant. De legging met de zwart/wit grafische print geeft een meer ‘funky’ draai aan de outfit. Wat gaan we hier weer plezier van hebben deze winter!

Naast de bekende en populaire basics, komt er dit najaar weer een trendlijn met rokjes, shirts in hippe prints en combinaties van kleuren. Het leuke is dat je de items allemaal onderling kunt combineren en steeds weer een nieuwe outfit in je eigen stijl maakt. Maar nog even geduld…  Kijk alvast mee naar de SNEAKS hieronder… Wat vinden jullie ervan?

 

Maatinformatie: Bente is 119 cm en draagt de jurk en beide leggings in maat 122/128. Waaaw is overigens verkrijgbaar voor meisjes van 2 tot 10 jaar. Voor meer informatie: www.waaaw.nl

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply WAAAW wintercollectie 16/17 | Shopaholiek 2 oktober 2016 at 16:53

    […] jullie al een review zien van een nieuw model jurkje, met zwierrok (je leest de review hier nog even terug). Vandaag is het dan eindelijk zover! Zijn jullie er klaar voor? De nieuwe […]

  • Leave a Reply