Barbara MUSTHAVE REVIEWS

Bobbi ravioli jouw musthave basic!

9 november 2018
musthave basic

Bobbi ravioli is elk seizoen onze musthave basic in de kast. Oftewel, hij hangt steeds kort in de kast, want zo’n heerlijk comfy jurkje kan altijd gedragen worden. Nova laat jullie het geliefde jurkje zien in het grijs met donkerblauwe details. De finishing touch zijn natuurlijk de zwarte of zilveren strik en deze keer ook de geweldige beenwarmers! Het is maar in wat voor mood je bent of naar welke gelegenheid je gaat, deze jurkjes zijn om te toveren van een ‘normale schooldag’ outfit tot een feestelijke verschijning.

We starten de photoshoot met het opklikken van de organza zilveren strik. Deze strik is geweldig feestelijk en met een perfecte strakke snit. Wij hebben het gecombineerd met eenzelfde shiny zilveren maillot en natuurlijk, de niet te vergeten beenwarmers. Deze zwarte met witte sterren, zien er echt mooi uit en maken van dit setje direct een stoere look. Het is lekker sportief en stylish.

Wat ook zo leuk is en direct een hele andere look & feel geeft, is de zwarte satijnen strik. Wederom super feestelijk, maar ook stoer, netjes en voor elk moment op te drukken.

Het blijft ontzettend leuk om deze jurkjes naar je eigen smaak af te stylen. Wij zijn al jaren verliefd op deze heerlijke items. Kijk maar eens naar kleine Nova’s eerste blog in bobbi ravioli. Vanaf toen waren we écht verkocht! Hoe zit het met jou? Hebben jullie ook zo’n tof jurkje in de kast?

Fact

  • Nova is 112 cm. en draagt maat 110/116
  • De stof is heerlijk comfy en zacht door de stretch en het carbonic finishlaagje
  • Ook na het vele malen wassen, want Nova draagt namelijk haar zomerjurkje ook nog steeds (deze foto’s zie je hier), blijft het écht nog heel mooi
  • Alle kleding wordt vervaardigd met respect voor mens en milieu
  • De kleding wordt in kleine oplages gemaakt, zodat je altijd verzekerd bent van een origineel product
  • Je hebt er écht plezier van, totdat je dochter er is uitgegroeid.

Shoppen doe je bij bobbi ravioli

Barbara

 

musthave basic
musthave basic

musthave basic

musthave basic
musthave basic
musthave basic
musthave basicsponsored-post

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply