REVIEWS

REVIEW: Kris en Eva in Duukies Beachsocks

18 mei 2015

# R E V I E W #

KRIS EN EVA IN DUUKIES BEACHSOCKS

Ik zag deze schoentjes, of sokjes, hoe je het noemen wilt, en dacht direct: die zijn handig! In Zeeland, maar ook in het buitenland. Denk aan hete (au!) zandstranden, UV-straling, kiezelstranden, scherpe stenen in de zee. De kindjes kunnen gewoon lekker spelen op het strand en in de zee zonder dat ze last hebben van dit alles.

En heel eerlijk: ik zag het tijgerprintje en dat gaf de doorslag ;). Voor Eva dan natuurlijk, voor Kris twijfelde ik tussen een leuk printje of deze donkerblauwe.

Wij zitten altijd graag op het strand. Nou heeft Zeeland hele mooie stranden, maar op sommige stukken liggen veel, scherpe, schelpen. Dat was voor mij de primaire reden om deze Duukies eens te proberen. Die scherpe schelpen kunnen verrekte zeer doen aan je voeten. Om over het hete zand in de zomer maar niet te spreken.

Duukies zijn er in allerlei kleurstellingen en prints en een ideale vervanging voor strandschoentjes. Bijkomend voordeel is dat ze heel snel drogen en je ze gewoon aan kunt houden tijdens het zwemmen. Ze lopen ook nog eens prima door de flexible zool.

Als je op vakantie gaat zou ik je zeker aanraden deze Duukies in je koffer te stoppen! Zeker als je naar een kiezelstrand gaat bijna een must!

Shoppen:
Duukies Beachsocks
Shirts Eva en Kris: Stones and Bones
Shorts: HEMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Guinnvere 18 mei 2015 at 18:28

    Hoe vallen deze slofjes?? Koop je ze ruim bet als schoenen? Of aansluitend net als sokken… Lijken me ideaal!!

  • Leave a Reply