GIRL Jolanda REVIEWS

Bente in zomers LIKE FLO!

6 juni 2016

 Palmbomen printjes, ik hou ervan!

Meerdere items uit de LIKE FLO Zomer collectie 2016 hebben deze zomerse oranje kleur met vrolijke palmbomenprint (en subtiele glitters). Eerder deed ik al een review over de LIKE FLO jumpsuit. De stof van de jumpsuit sprak ons erg aan, dus van de vraag of ik de top zou willen reviewen werd ik blij!

De top is makkelijk te combineren met een stoere jeans short. Die heeft ieder meisje vast wel in de kast liggen. Voor ons dagje uit koos ik voor een eveneens LIKE FLO item, een superzacht zwart/grijs rokje. Normaal had ik in de zomer niet snel gekozen voor een donker rokje maar samen met de fel oranje top wordt het een verrassend zomerse outfit! Bovendien is de kleur van de rok niet zo besmettelijk.. handig! En de speelse franjes maken het rokje helemaal af. De voorzijde van de top heeft een vrolijke plooi. De achterzijde geeft een mooie blik op de schouders en belangrijk… het topje zakt niet af.

Beide items zijn soepel, dun, zacht en uiterst comfortabel met dragen. Daar houden wij van!

Maat advies:  Bente is 117 cm groot. Ze draagt de top in maat 116 en het rokje in maat 122/128.

Verkoopinformatie: De top koop je o.a. hier en het rokje shop je hier.

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply