GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Behind the scenes! Like Flo

30 januari 2018

Photoshoot spring / summer 2018

Wat heerlijk toch al die zomercollecties met frisse kleuren, nieuwe designs en vrolijke foto’s! Uit al dat moois mogen we straks zorgvuldig onze zomersetjes gaan kiezen… ik kan niet wachten! De afgelopen twee weken zagen we bijvoorbeeld al een paar ‘sneaks’ van Like Flo voorbij komen. Een merk wat zeker niet mag ontbreken in onze garderobe… Het was dan ook extra leuk toen dochter Bente in september 2017 werd gevraagd voor de photoshoot zomer 2018 van Like Flo. In deze blog geven we jullie een kijkje achter de schermen en showt Bente alvast twee prachtige outfits… Kijk je mee?

Op een heerlijke nazomer-zondag werden we om 12 uur op locatie verwacht in Amsterdam. We waren heel benieuwd waar we uit zouden komen. Bij aankomst zagen we direct dat door het team een bijzondere plek was uitgezocht.. een botanische tuin vol leuke hoekjes, prachtige planten, een waterpartij met bruggetje etc. Het beloofde een mooie dag voor buitenfoto’s te worden! Enthousiast werden we ontvangen door de aanwezige dames van het Like Flo team. Ook de andere modellen arriveerden en de kids hadden al direct een klik.  Ze werden meegenomen naar een binnenlocatie, centraal in de tuin gelegen, waar ze aan een grote tafel konden zitten, spelen, eten en drinken. Voor alles was gezorgd. Het is ook belangrijk dat de kids zich op hun gemak voelen. Dan zijn de foto’s uiteindelijk ook spontaner en mooier…

Samen met een andere moeder, nam ik plaats op een terrasje aan de voorkant van de tuin. Geen straf overigens want het was heerlijk zitten met een drankje in het zonnetje! Na zo’n 45 minuten kwam Bente aanlopen, samen met een styliste. Ze dacht dat ik Bente wel graag even wilde zien. Nou, daar had ze gelijk in! Ze was klaar voor de shoot in haar eerste outfit. Door de aanwezige haarstylist was haar haar prachtig gestyled en er was een lichte make up aangebracht. Heel subtiel. Ze straalde! Gelukkig was ze nog lekker bruin van de vakantie want vandaag stond de zomer 2018 collectie op het programma, dus veel blote benen. Toen ik haar nog wat vragen wilde stellen, rende ze alweer terug naar de set… “ik ga weer mama, doei..” En weg was ze!  Nou, die had het dus prima naar haar zin!

Ze heeft die middag 6 outfits mogen showen voor de camera met elke keer een bijpassende ‘hairdo’. Soms ging ze alleen op de foto en soms met andere modelletjes. Rond 4 uur  waren ze klaar en gingen we naar huis. In de auto terug vertelde ze volop over haar belevenissen die middag! Een geweldige ervaring! Een dikke duim voor het professionele team van Like Flo!

En over een week is het zover, de lancering van de voorjaar/zomer collectie van Like Flo. Zien jullie er ook zo naar uit? Tijdens de shoot zag ik al prachtige kleuren als hemelsblauw, zacht roze en army green. De plooirokjes zijn er in soepel vallende stoffen en worden gecombineerd met tops voorzien van stippen, streepjes en eigentijdse panterprints. Kortom, het wordt weer moeilijk kiezen!

Je shopt de nieuwe collectie van Like Flo vanaf 8 februari o.a. hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Like Flo

Klaar voor de eerste foto in een fantastische outfit!

 

Like Flo

Dag mama, ik ga weer…. En wat een geweldig jasje!

 

Like Flo

Love this dress! Nu al een van mijn favorieten….

 

Like Flo

16.00 uur… jammer, de middag is alweer voorbij!

 

Like Flo

We hebben er 5 maanden op gewacht maar nu zien we dan eindelijk het resultaat…

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply