BUDGET GIRL Hanneke NIEUWE COLLECTIE

BUDGET TIP: Een zomers jurkje!

19 april 2017

BUDGET JURKJE

SPORTIEF EN HEERLIJK ZOMERS

Van jurkjes kunnen wij nooit genoeg krijgen. Zeker niet als ze een sportief tintje hebben. Aukje en ik kwamen laatst dit leuke budget jurkje tegen. Het sportieve model is iets wat helemaal bij mijn dochter past. En voor dat kleine prijsje konden wij het niet laten hangen. 

Het jurkje valt niet heel smal en dat is met de (hopelijk) hete zomerse dagen in het vooruitzicht eigenlijk alleen maar fijn. Ideaal om over haar zwemkleding aan te doen op weg naar het strand of het zwembad op de camping bijvoorbeeld. Het heeft een felroze kleur en op de voorkant staat de tekst: ‘Surf Girls Tahiti’. Meer zomers dan dit kun je het niet hebben! 

Het jurkje, gemaakt van geweven katoen, valt boven de knie en heeft een ronde hals en een racerback, wat het een extra sportieve look geeft. In de taille zit een wit koord waarmee je het jurkje iets meer kunt aansnoeren.

Kortom, een super jurkje voor de zomer. En dat voor een heel leuke prijs! Perfect om lekker in buiten te spelen dus. En nu maar hopen dat het mooie weer snel onze kant op mag komen.

Tips:

  • Dit jurkje is leuk te combineren met een paar witte sneakers of zomerse slippertjes.
  • Voor de iets koudere dagen past een spijkerjasje hier perfect bij.
  • Het jurkje is er niet alleen in roze maar ook in donkerblauw!

Maatinfo:

Aukje is 121 cm lang en best smal. Ze draagt het jurkje in maat 122/128. Het valt goed op maat.

Shoppen:

Het jurkje is van We fashion en kost slechts €10,99. Je koopt de roze en de donkerblauwe onder andere hier en hier.  Wees er snel bij want ze gaan hard! Je kunt natuurlijk ook naar een stenen winkel gaan.

Wil je meer blogs van Hanneke lezen? Klik dan hier.

Ik vind het leuk als je me volgt op instagram: @Hanneke

Budget jurkje

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply