Barbara NIEUWE COLLECTIE

Sneak! Nova in br@nd for girls

1 september 2016

KONINGSBLAUWE QUILT

We hebben een Sneak voor je en ik weet dat er al heel veel moeders, meiden en Shopaholieks zoals ik staan te popelen om deze wintercollectie te zien! Volgende week is het zover en je staat vast al in de startblokken om aankopen te gaan doen van br@nd for girls😉

Allereerst heb ik een prachtig voorproefje met Nova. Dit quilt jurkje had ik al voorbij zien komen op de bekende facebookgroepjes en jij hebt er dus misschien ook al een beetje van kunnen proeven. Nu kun je het totaalplaatje zien, want Nova heeft het aan. Dit jurkje stond direct op één op mijn, veels te lange, verlanglijstje en is met recht een br@nd for girls jurkje met pit!

Dit jurkje verdient een grootse aankondiging, want zeg nou zelf hoeveel grandeur kan een jurkje uitstralen? Dit kobaltkleurige skinny jurkje of wel een koningsblauw jurkje van wafelstof heeft écht de X-factor! De kleur is adembenemend zo mooi! Wist je dat wafelstof perfect warmte reguleert en bekend staat om zijn goede absorptie, dus wat zal dit heerlijk zitten bij je spelende meisje. De boorden zijn oranje met een ecru streepje en daarin zit glitterdraad verwerkt. Het contrast met het heldere blauw vind ik erg verfrissend.

De kousen zijn oranje met een boord van rood ecru gestreept met weer het prachtige shiny gouddraad on the top! Nova heeft nu haar zwarte Dr. Martens aan. Natuurlijk kunnen hier ook mooie laarsjes onder gedragen worden of sneakers, maar Nova heeft deze laklaarsjes in de kast staan. Haar boxbraids en tijgerclipje maken de look helemaal compleet en ze ziet er zowel lief, maar ook erg ondeugend uit;)

Wat heerlijk ook dat ze dit setje met de kousen al zo snel aan kan! Als die herfst straks toch gaat komen en het buiten kouder wordt dan kan bijvoorbeeld die mooie grijze maillot met rood/wit/blauwe banen op de zijkant erbij gedragen worden. Deze maillot zal ook te shoppen zijn bij brandforgirls.nl

 

Facts and Figures

Nova is 93 cm. Dit jurkje is maat 98/104. Doordat Nova nog onder die 98 cm. zit is het, als je van pittig houdt, misschien iets aan de lange kant. Ik ben absoluut van pittig, maar ik vind het nu toch ook geweldig staan. Het is tenslotte augustus, dus in de winter wordt de lengte vanzelf pittig;)

  • Lengte is 54,5 cm. gemeten vanaf de schouders
  • Breedte is 27,5 cm. gemeten onder de oksels

Omdat Nova nog aan de kleine kant is, lijkt het erop dat de hals wat aan de ruime kant is. Door de vouw aan de voorkant vertekent dit wat, maar met dragen is me dit totaal niet opgevallen. De halslijn is juist zo mooi rond, zodat de boord goed tot z’n recht komt.

Ik weet nu al dat dit hier een favoriet setje gaat worden en dat Nova het veel aan gaat hebben! Wat vind jij ervan?

Meer blogs van Barbara lezen, klik dan hier.

br@nd for girls

br@nd for girls

br@nd for girls

br@nd for girls

br@nd for girls

br@nd for girls

br@nd for girls

br@nd for girls

br@nd for girls

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply