Anouk BOY BUDGET MUSTHAVE

Budget shirt for the boys!

23 maart 2017
budget shirt

Shirts hebben onze zoons nooit genoeg volgens mij. Maar al met al kan het nog best weleens een dure hobby worden… Niet met zo’n gaaf BUDGET SHIRT, je shopt ze al voor €4,– per stuk. Leuk prijsje toch?

Tekstprints op shirts moeten vaak maar net je smaak zijn. Soms slaan ze de plank finaal mis of zijn ze te wijs of juist te kinderachtig voor je zoon (of dochter natuurlijk). CHILL en HERO zijn leuk gekozen en passen bij zowel peuters met een eigen willetje als bij grote knullen uit groep 5. Leuk detail aan dit shirt is de langere achterkant, super hip natuurlijk en het geeft het shirt net dat beetje extra flair. Wat ons betreft een echte musthave!

Fashionideetjes

  • Shirts zijn altijd goed, of het nou op een jeans of een (sweat)short is, je kunt de plank er nooit mee misslaan.
  • Draag er een hippe polo onder voor een preppy effect.
  • Een stoere girl misstaat dit shirt ook zeker niet!

Waar shop je dit budget shirt?

Anouk

  • Volg Anouk op Instagram
  • Meer blogs van Anouk lezen, klik dan hier

budget shirt budget shirt

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply