BOY REVIEWS

Perfect jeans by Indian Blue Jeans

17 september 2017
Indian Blue Jeans

BOYS WILL BE BOYS..

…and they rock! Wat moeten we onze rocking jongens deze winter aantrekken?! Ik heb de perfecte jeans voor the boys gevonden in ieder geval. The black jason skinny tapered fit van Indian Blue Jeans. Hij is zwart, dus stoer en je ziet er niet snel die typische boys stains op. Hij is tapered, wat zo veel betekent als een iets gedraaide pijp, dit zorgt voor een gave nonchalante fit. Hij is damaged op een coole manier, oma zal niet vragen waarom er gaten in de broek zitten. En hij is skinny, yeah wat zit deze jeans mooi bij mijn spijkertje Thijs. En naast mooi zit de jeans ook heel lekker, de stof is zacht en strechy.

Op de jeans draagt Thijs een blouse met een houthakkersruit. Deze print is terug van weggeweest en ik ben er gek op. Mijn man kon je vroeger uittekenen in zo’n blouse. Misschien dat ik daarom op dit printje val, het brengt me terug naar de tijd dat ik hem leerde kennen. Verder doet zo’n ruit zo heerlijk warm, winters en comfy aan. Het toffe borduurwerk op de achterkant van de blouse geeft de comeback van de houthakkersruit een echt 2017 sausje.

Thijs vindt zijn jeans en blouse prima, het zit lekker en ‘ik sta er niet mee voor gek’ zijn z’n enige criteria. Op de bomber was zijn reactie dan ook erg verrassend, wauw die vond hij echt heel tof. Met een dikke smile trok hij hem aan en ik kreeg zelfs een knuffel, die worden helaas steeds schaarser. De bomber is ook echt super gaaf, prachtig van kleur, heerlijk warm en met mooie details. Zoals het embleem op de borst, het zakje op de mouw en op de achterkant staat de coole tekst Mr. Blue 1982 Shoreditch. De groen rood gestreepte boorden geven de jas een originele touch.

Facts

  • Thijs is nu 142 centimeter. Hij draagt de jeans in maat 10, maat 11 past ook al. De blouse en bomber draagt hij in maat 12. Dit is nog ruim, maar een maat kleiner werd te klein.
  • Thijs draagt Vans sneakers.
  • De bomber heeft ook een binnenzak, een echte pré volgens Thijs.
  • De jeans sluit mooi aan zonder strak te zitten en is van comfortabel materiaal.
  • Black Jason skinny tapered fit is de naam van de jeans.

Outfit Linde

Meer informatie over de outfit van Linde vind je hier. En een andere combi mogelijkheid met het rode plooienrokje vind je in dit blog.

Shoppen

Indian Blue Jeans shop je onder andere bij onze spotlightshops Woods KinderkledingDe Kleertjesfabriek, KIXX online en The Kids Rebublic. Ook Indian Blue Jeans zelf heeft sinds dit seizoen een webshop.

Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue JeansIndian Blue Jeans Indian Blue Jeans

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply