NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Winter review: Dutch Dream Denim

14 augustus 2016

Stoer en draagbaar

Wat heerlijk al die nieuwe collecties in de winkel… Natuurlijk hopen we nog op een mooie nazomer maar het is ook lekker om alvast wat nieuws in de kast te hebben. Bij mij is dat de spijkerjurk van Dutch Dream Denim geworden! Hier hoefde ik ook helemaal niet over na te denken. Van de spijkerjurk van hun vorige collectie (een hele lichte wassing) hebben we zoveel plezier gehad… Heel makkelijk te combineren, ijzersterk, makkelijk te wassen en staat altijd leuk. De nieuwe denim jurk heeft een mooie donkere wassing (vintage look), een kraagje en handige drukknopen. Je kunt hem nu al dragen met bijvoorbeeld een legging of kniekousen. In de winter combineren we hem met een maillot of glam legging. Qua styling kun je alle kanten op met deze mooie basisjurk!

Voor het najaar koos ik voor een legging en shawl van Little Miss Juliette. De legging heeft een zwarte en een bruine pijp en heeft een brede roze striping. Net genoeg om dochterliefs wens te vervullen om toch wat roze in haar outfit te hebben…  Heb je zelf een leuke combinatie gemaakt met deze DDD jurk, plaats gerust een foto in de reactie. Dat vinden we leuk!

Maatinfo: Bente is 119 cm en draagt de jurk in maat 122.

Je shopt de jurk Twiga (vanaf €49,95) o.a. hier.

De legging (en shawl)van Little Miss Juliette shop je o.a. hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply