Barbara NIEUWE COLLECTIE

Best Puma sneaker ever!!

29 december 2016

WIT GELAKT

Deze blog over dé witte sneakers van Puma wilde ik per se schrijven, want ze zijn gaaf!!!!

Elke zomer dragen mijn meiden en ik witte sneakers, dus stilletjes aan was ik alweer op zoek naar een paar nieuwe witte snoepjes voor mijn dames en deze Puma Basket Heart kreeg ik in het vizier en ik was op slag verliefd. Dit bekende Basket model werd in de jaren ’60 gebruikt voor de warming-up op het basketbalveld en werd al snel een heel bekend model van Puma.

Vooral de mooie oversized veters gaven bij mij de doorslag en zijn het helemaal. Het maakt dit sneakertje net even anders. Ook het lakleer is toch het einde? Bij de witte sneakers zitten witte en roze linten. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor knalroze sneakers of de zwarte variant en daarbij zitten weer andere gekleurde veters (roze-donkerblauw en zwart-wit).

Om het plaatje compleet te maken draagt Nova een outfit van B.Nosy van de nieuwste collectie SS17. Het overhemdjurkje is echt een musthave en hoort thuis in de kast van je dametje. Dit jeans jurkje is basic en het stofje oogt en voelt zacht aan. Het gevlochten koordje heeft mooie frisse kleuren, zodat het jurkje echt voorjaarsachtig aandoet. De mouwtjes heeft ze nu opgerold en vastgeknoopt, maar kunnen natuurlijk ook lang gedragen worden. Nova zal dit jurkje nu al prima aan kunnen met een winterse maillot of legging. Zeker met het sportvestje is het heerlijk cosy. Het jackje is soepel van stof en de kleur is weer zo lekker fris. Heerlijk dat ik er nu al een beetje van kan genieten.

Voor de shoot doe ik ook gewoon of het lente is, want het meeste plezier krijg ik van blote beentjes en dat heeft ze!

Facts:
De Puma sneaker valt op maat en is ideaal voor mooie winterdagen en natuurlijk voor de lente. Doordat het van lakleer is, komt er geen vocht door en is het gemakkelijk schoon te maken. De veters van deze musthave zijn natuurlijk subliem om de look elke keer te variëren. Deze winter werd mij wel eens gevraagd of lakleer niet lelijk wordt, maar de laklaarsjes van de grote dames zijn echt nog steeds prachtig, dus mijn ervaring is super positief.

B.Nosy draagt Nova in maat 98/104. Nova is 98 cm, dus het valt prima op maat. Draag er nu een leuke legging of skinny onder met natuurlijk dit leuke sneakertje en je hippe beeb is om op te vreten;)

SHOPPEN

Sneaker Puma Basket Heart

B.Nosy jeans jurkje

B.Nosy vest

Meer blogs van Barbara lezen, klik dan hier

Puma sneaker

Puma Sneaker

Puma sneaker

Puma Sneaker

Puma sneaker

Puma sneaker

Puma Sneaker

Puma sneaker

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply