GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

TOPitm 10 jaar! Review AW’22

4 oktober 2022

Alweer 10 jaar het toffe en hippe TOPitm in de kindermode-branche! Morgen komt de 2e drop online…maar wij showen jullie vandaag nog even een heel gaaf setje uit de 1e levering!

Lizze mocht een tof setje van Miranda, eigenaresse TOPitm, uitzoeken! Al heel lang stond er een blazertje op haar wishlist….ja mama ik wil zo’n jasje welke jij vaak draagt! Haha een soort van Twinnen maar dan anders! In de nieuwe najaarscollectie van TOPitm zat zo’n leuk blazertje dus haar keuze was snel gemaakt! Met bijpassende short en een panterprintje….helemaal op en top Lizze!

Dus wij hadden een date met de prachtig gekleurde herfstbladeren en het herfstzonnetje in het bos hier in de buurt om dit toffe setje op de foto te zetten! Dat ging sowieso gepaard met gigantisch veel lol met ons kleine dametje in de dop!

Lizze showt jullie hier Topitm girls short Denise in Pinstripe. Een leuk sportief shortje in stoere donkerblauwe krijtstreep. Leuk detail zijn de knoopjes aan de voorkant bij de zakjes en geeft het broekje een beetje een maritieme look. De stof is van een mooie stretch stof.

Dit shortje combineert super leuk met blazer Olga, eveneens donkerblauw met een krijtstreepje. Leuk als setje maar het blazertje draag je natuurlijk ook door op een toffe jeans! En voor ieder welke ons al langer volgt is bekend dat we van een panterprintje houden dus wij combineren het setje met een longsleeve in een panterprint en de animal legging , beide afgewerkt met een leuk ruffeltje! En bij goed weer eventueel ook leuk met een leuke panty!

Lizze heeft een wat voller figuur en draagt alles in maat 146 bij een lengte van 136 cm omdat dit merk echt wel wat smal en kort valt! Zo komen wij er het najaar fijn mee door!

Zoals ik al in de header verklapt heb , morgen komt de 2e levering van TOPitm online so stay tuned!

De gave boots welke Lizze hier draagt zijn van Braqeez.…deze zie je binnenkort uitgebreid terug in de blog!

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply