Anouk GIRL KIDS FASHION

So different and so the same

20 september 2018
sister

MY SISTER HAS THE BEST SISTER!

Zussen, ze kunnen soms niet mét, maar meestal vooral niet zonder elkaar. Een zussenband is bijzonder, er is altijd een speelkameraadje, iemand om mee te kletsen of om stiekem de haarbanden van in te pikken. Benthe en Norah zijn hartstikke verschillend, zeker qua uiterlijk, maar toch zijn het duidelijk zusjes. Vandaag laten ze jullie twee jurkjes van eenzelfde print zien, maar dan net even anders, net als zijzelf.

Voor deze ‘sister shoot’ vonden wij een mooi plekje in een groot bos vlakbij onze woonplaats, de meiden konden lekker rennen en spelen, terwijl ik ondertussen wat foto’s maakte. Terwijl ik dat deed viel het me op hoe verschillend ze eigenlijk zijn. Niet dat ik dat niet weet natuurlijk, maar als je ze zo samen ziet, kun je je bijna niet voorstellen dat het zusjes zijn, zo verschillend zijn ze qua uiterlijk. Innerlijk daarentegen lijken ze enorm op elkaar. Waar hun broer duidelijk de rustigste in huis is, zijn Benthe en Norah twee druktemakers en soms ook echte dramaqueens. Twee gezellige kletskousen, die het ook duidelijk laten merken als ze het ergens niet mee eens zijn.

De jurkjes van LoFff lijken door hun opvallende rode panterprint best wel op elkaar, maar toch zijn ze totaal verschillend. Waar het jurkje van Benthe een effen antracietkleurig rokgedeelte heeft, is die van Norah allover panter, met als leuk detail een rits bij de hals en een contrasterende tailleband. Beide jurken zijn gemaakt van een zacht tricot en zitten lekker soepel. Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken en lekker draagbaar naar bijvoorbeeld het bos, maar natuurlijk ook gewoon naar school. We maken de setjes af met bijpassende zwarte leggings, eveneens van LoFff.  We zijn heel benieuwd, welke jurk is jouw favoriet?

Goed om te weten

  • Benthe (127 cm) draagt alles in maat 122/128  en Norah (109 cm) in maat 110/116 . Je ziet dat het jurkje bij Norah wat langer valt, dit komt omdat zij vooraan in de maatrange zit en Benthe met haar 127 centimeter juist achteraan.
  • Naast de rode panterprint, heeft LoFff voor de echte meisje-meisjes ook een heuse ROZE panterprint in de collectie zitten! Hou je meer van de monochrome tint? Ook dan kun je je hart ophalen, kijk hier maar eens!
  • LoFff heeft ook een babycollectie! De allerkleinste meisjes kunnen dus ook al shinen in dit te gekke merk!

Shoppen

Doe je op de website van LoFff of bij een van de verkooppunten.

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s. Kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

sister

sister

sister

sister

sister

sister

sister

sister

sister

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply