BOY GIRL OOTD

Senna en Tim in Ninni Vi, MortenZ en Retour

23 april 2016

Een dag op pad met Senna & Tim in Ninni Vi, MortenZ en Retour

Kleine meisjes worden héél snel groot. Zo snel, dat het voor mij soms moeilijk bij te benen is. Het lijkt nog helemaal niet zo lang geleden dat ze een kleuter was en nu heeft ze al een vriendje. En ze hebben serieus al een jaar verkering. Om dat te vieren wilden Senna en Tim graag naar de bioscoop. Het liep deze middag even anders dan gepland en we belandden in de speeltuin. Niet echt handig in hun net nieuwe kleding, maar het leverde wel leuke foto’s op.

Ook al zijn het tieners, wij zijn nog steeds fan van Ninni Vi. Ik vind dat het nog heel goed kan voor een meisje van 11. De jurk die Senna draagt viel me al op bij de preview en het was nog een hele zoektocht om hem te bemachtigen.Want ik was aan het werk toen de Ninni Vi collectie werd gelanceerd en deze jurk vloog de (web)winkels uit. Het leek wel of de jurk bij alle meidenmoeders op nr. 1 stond. Ik kreeg het spaans benauwd want ik moest wachten tot mijn lunchpauze. Tussendoor kreeg ik nog appjes van een vriendin met haar nieuwe Ninni Vi aankopen. Het leek uren te duren voordat het half 1 was. Toen ik eindelijk -uitgerust met mijn pinpas en scanner- op zoek kon naar DE jurk was deze overal uitverkocht in Senna’s maat. In dat half uur heb ik ontelbaar veel webshops bezocht en uiteindelijk belandde ik ergens bij een klein winkeltje waar ik supersnel en opgelucht het allerlaatste exemplaar in mijn winkelmandje stopte. Senna was er heel blij mee en ik ook.

Veel jongensmoeders onder ons zullen datzelfde gevoel hebben bij MortenZ. De boys collectie is ook lekker vrolijk en kleurrijk. De sweatstof  zorgt ervoor dat de kleding fijn zit en draagbaar is voor de beweeglijke en actieve jongens. Tim draagt een mooi poloshirt in grasgroen van MortenZ in combinatie met een skinny jeans van Retour in een lichte grijze kleur. Hieronder draagt Tim zijn nieuwe Adidas sneakers, de musthave sneakers van dit moment.

Wat vinden jullie van deze combi? Wij vinden Senna en Tim een perfect match!

 

Shoppen: Ninni Vi, MortenZ, Retour

Ninni Vi & MortenzNinni Vi & MortenzNinni Vi, Mortenz en RetourNinni Vi, Mortenz en Retour Ninni Vi, Mortenz en RetourNinni Vi, Mortenz en Retour

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply