Anouk BUDGET GIRL MUSTHAVE

BUDGET TULEROK, dé musthave voor Koningsdag

13 april 2017
budget tulerok

Helemaal Koningsdagproof met deze budget tulerok!

Vandaag is het Goede Vrijdag, maar over een kleine twee weken is het alweer Koningsdag. Onze Koning Willem-Alexander wordt dan alweer 50 jaar oud, alle reden voor een feestje dus! Met deze BUDGET TULEROK steelt jouw dochter zeker weten de show!

Mijn kinderen – en dan voornamelijk Benthe – vinden het leuk zich voor een feestje in bijpassende kleuren en accessoires te steken. Bij het Paasontbijt gister op school, moest er volgens Benthe echt een paaskuiken-clipje in haar haar en met Koningsdag en de Koningsspelen gaat ze in het rood/wit/blauw en natuurlijk oranje. Haar zusje Norah moet er ook aan geloven en aangezien zij weinig oranje in de kast heeft liggen, speurde ik alvast wat rond in de winkels. Ik vind het leuk als iets niet alleen op de dag zelf wordt gedragen, dus ik zocht naar iets moois, waar we het hele seizoen nog plezier van kunnen hebben. Mijn oog viel al snel op deze prachtige oranje tulerok van mooie kwaliteit. Dat hij ook nog eens fijn geprijsd is, is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

We combineren hem met een koningsblauw shirtje uit de nieuwste collectie van Waaaw, kniekousen van br@nd for girls en haar geweldige EB sneakers met rode sterren. Een kroontjeshaarband geeft een koninklijke touch aan de outfit. Oranje boven, wij zijn er klaar voor!

Facts

  • De gouden glitter tailleband maakt de rok extra feestelijk,
  • De katoenen onderlaag geeft een fijn draagcomfort,
  • De rok valt op maat, Norah draagt hem in haar eigen draagmaat (98/104).

Fashionideetjes

  • Rood, wit en/of blauw met oranje maakt natuurlijk een topcombinatie!
  • Na de feestelijke dagen draag je de rok gewoon door met een tanktop en slippertjes,
  • Een bijpassend oranje shirt erbij en je dochter is Queen for a day!

Shoppen

Oranje tulerok

Meer foto’s van Anouk op Instagram. Andere blogs van Anouk lees je hier.

budget tulerok

budget tulerok

budget tulerok

budget tulerok

budget tulerok

budget tulerok

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply