FOTOGRAFIE GIRL

Jloo kinderfotografie

19 maart 2017

EEN TE GEKKE GIVE-AWAY

Even je geheugen opfrissen hoor. In januari hadden wij echt een waanzinnige give-away. Wij gaven samen met JLOO kinderfotografie een fotoshoot weg, waarvoor je ook nog een compleet nieuwe set mocht uitzoeken bij het coole merk Indian Blue Jeans. Met deze prachtige foto’s en gave kleding zouden wij dan een blog maken voor Shopaholiek. De twaalfjarige Marlinde won deze prijs en ze schreef zelf een stukje over hoe ze de dag bij JLOO kinderfotografie en het winnen van de prijs ervoer. Ze was er begin februari, weet je nog hoe koud het toen was?

Verslag van de winnaar

Mijn moeder had me opgegeven voor de winactie van Shopaholiek, Indian Blue Jeans en JLOO kinderfotografie. Zelf dacht ik dat ik niet zou winnen. Toen ik hoorde dat ik bij de laatste zes zat, was ik heel blij. Op zondagavond om 21.00 uur zou de winnaar bekend worden gemaakt. Ik lag toen al in bed, toen is mijn moeder naar boven gekomen met haar telefoon en liet mij zien dat ik had gewonnen. Ik was toen heel blij en kon daardoor eerst niet slapen. Ongeveer een week later ontving ik de kledingset van Indian Blue Jeans die ik tijdens de fotoshoot aan moest en mocht houden. Wat ik heel leuk vond, is dat bij het pakket allemaal armbandjes zaten. De fotoshoot zelf vond ik heel leuk om te doen en zou het graag nog eens een keer willen doen. De fotograaf, Jeffrey, was heel aardig. We hebben de foto’s buiten gemaakt, ik had het op het laatst best wel koud.

Het resultaat

Vinden jullie ook niet dat Marlinde er prachtig uit ziet, wat een beauty. Haar kleding is natuurlijk ook heel gaaf voor een jonge tiener. Maar wat staat ze ook geweldig mooi op de foto’s. Een echt talent van JLOO kinderfotografie om de schoonheid van elk kind vast te leggen op de gevoelige plaat. Binnenkort laten we je nog zien hoe een newborn shoot bij hem verloopt en natuurlijk kun je ook bij hem terecht voor fotografie van volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschap of bruiloft inclusief filmpje van één van de videografen waar JLOO mee werkt.

Volg JLOO kinderfotografie op Facebook, Instagram of bezoek zijn website.

Indian Blue Jeans shoppen: shirtjasjejeans

Jloo kinderfotografie Jloo kinderfotografie Jloo kinderfotografieJloo kinderfotografie Jloo kinderfotografieJloo kinderfotografieJloo kinderfotografie

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply