Hanneke REVIEWS

Review BUNNIES & Funky XS

2 april 2017
header

WAT EEN GAVE COLLECTIE VAN BUNNIES DIT SEIZOEN!

We hebben al een aantal heerlijke, zomerse dagen gehad de afgelopen week. Wat heerlijk om weer af en toe zonder jas naar buiten te kunnen. Deze week konden we zelfs al een paar keer met blote benen naar school! Eindelijk kunnen de kinderen hun mooie zomerkleren gaan dragen. En onder een stoere set hoort natuurlijk ook een gaaf paar schoenen van Bunnies!

In deze blog laat Aukje jullie een paar hippe veterschoenen, of ook wel hoge sneakers, van Bunnies zien. Wat zijn ze leuk! Ze vallen enorm op. De gouden veters en de gouden details zorgen voor een echt bijzondere look. Een droom van elk meisje. Naast de veters, hebben de schoenen ook een rits. Dit zorgt ervoor dat ze extra makkelijk zijn met aan- en uittrekken. Wat de schoenen extra leuk maakt is de bloemenprint.

Zoals we gewend zijn van Bunnies, zitten ook deze schoenen weer heerlijk comfortabel en zijn ze van goede, stevige kwaliteit. Bunnies heeft weer een prachtige, uitgebreide collectie. Er is volop keus en dus altijd wel een leuk paar te vinden voor bij de zomerkleding van je zoon of dochter.

Bij een stoer paar schoenen hoort natuurlijk ook een stoere outfit. Aukje draagt op de foto’s een short en een mouwloos shirt uit de nieuwe collectie van Funky XS. Het short is van een soepele jeansstof en zit daarom heel comfortabel. Leuk detail is het touwtje in opvallende kleuren. Funky XS staat bekend om de felle kleuren en de stoere, vaak grappige prints. Op het shirt dat Aukje draagt staan allemaal felroze Eiffeltorens. Helemaal leuk!

Maatinfo:

Aukje draagt de schoenen van Bunnies in maat 30. Ze vallen goed op maat.

Het short van Funky XS draagt Aukje in maat 116. Aukje is 121 cm lang. De top draagt ze in maat 122/128. Deze valt iets ruimer. Bij twijfel een maatje kleiner nemen.

De kousen zijn van We Fashion. Deze zijn online helaas uitverkocht maar misschien nog in de stenen winkel bij jou in de buurt te verkrijgen.

Shoppen:

De Bunnies shop je onder andere hier. Kijk hier voor een overzicht van de verkooppunten op de site van Bunnies.

Het short van Funky XS shop je onder andere hier.

Het shirt van Funky XS shop je onder andere hier.

Wil je meer blogs lezen van Hanneke? Klik dan hier.

BunniesFunky XSBunniesBunniesFunky XSFunky XSBunniesBunnieslittle ninni vi


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply