NIEUWE COLLECTIE

Wat brengt Le Big ons deze winter

9 augustus 2016

MET LE BIG WORDT HET EEN KLEURRIJKE WINTER

Ben je net als ik gek op kleurtjes en printjes, dan is Le Big vast een merk waar je gek op bent. In dit blog zet ik op een rij wat mij opviel in hun nieuwe wintercollectie.

Trend glam

Deze winter zie je veel metallic items in het modebeeld en hip als Le Big is, doen zij natuurlijk mee aan deze glam trend. Ga je voor de gouden, warmgevoerde winterjas, dan raak je je kind zeker niet kwijt. Of kies je één van metallic leggings. Je favo kleur zit er vast tussen en je kunt ze ook als broek dragen. Of trakteer jij je kind op een rugzak in deze glam stijl.

Le Big

Breisels

Om haar prachtige gebreide items staat Le Big echt goed bekend. Vestjes zijn er in alle kleuren van de regenboog en ze combineren ook fijn met de andere merken die in de kast hangen. Naast de vestjes zie je ook vrolijk gebreide jurkjes en heerlijke warme truien.

Le Big

Accessorize

De accessoires van Le Big vind ik echt geweldig. Geen één merk heeft zo veel leuke accessoires en die kunnen juist een outfit helemaal afmaken. Ik ben echt verliefd op de hoedjes, zowel de flaphoed als die met kattenoortjes. Ben jij, of je dochter, niet zo van de hoofddeksels? Vergaap je dan aan de haarbandjes, tasjes, kniekousen, riempjes en kettingen. Zo leuk en vrolijk allemaal, daar word je echt blij van.

Le Big

Kleurrijk

Hou je van kleur dan zit je bij Le Big helemaal goed. De collectie bestaat uit prachtige en vrolijke kleuren en alles kan met elkaar gecombineerd worden. Ik kan zelf erg genieten van kleurrijke kleding bij kinderen. Je bent maar één keer klein toch. Zie jij een outfit liever iets meer ingetogen? Dat kan ook met dit merk, wij zullen dit over een paar weekjes in een review laten zien.

Le Big

Shoppen

Le Big wordt in diverse webshops en stenenwinkels verkocht. Zelf shop ik het allerliefst bij hun eigen webshop, daar is namelijk de volledige collectie verkrijgbaar en je bestelling komt als een echt cadeautje binnen.  Ga naar de Le Big webshop.

Le Big Le Big Le Big Le Big Le Big Le Big Le Big

Sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply