Barbara NIEUWE COLLECTIE REVIEWS TREND

Trendwatch: Prince de Galles is back

31 januari 2018
Prince de Galles

Heb jij die Prince de Galles ruit al gespot? Ja, ja, hij is weer terug van weggeweest en hoe! Stylish, gedurfd en in een nieuw jasje. Nova laat jullie een gedurfde variant zien met een budget prijsje. Het leuke is, deze hele set is budget!

Voor de adults zie je het nu al een tijdje op poppen. Oversized colberts en allerlei broeken in verschillende modellen. De geweven kleine en grote ruiten van de Prince of Wales zie je veel in abstract zwart-wit en voor elke portemonnee is er wat moois te vinden.

De budget Prince de Galles broek van Nova is niet alleen heel opvallend en gedurfd door dit ruitje, maar ook door de ruffles aan de onderkant en in de taille. Ook de rechte, ietwat wijde, snit is anders dan anders. Wat vind je van de ruffles? Too much of juist leuk?

Wij hebben hem gecombineerd met een vlot T-shirt. Het wit is basic, maar door de groen-rode vlakken en natuurlijk de golden touch is het toch een opvallend shirt. Het materiaal is zacht en het mouwtje heeft een omgeslagen randje.

De teddy jas heeft mijn hart al langere tijd gestolen en nu kon ik deze budgetvariant echt niet meer weerstaan. Het poederroze blijft elk seizoen het straatbeeld vullen en een teddy jas is voor heel 2018 eigenlijk een must. Ook juist dit kleurtje is zo lekker combineerbaar met heel veel outfits. Je snapt al dat het stemmetje in mijn hoofd genoeg redenen kon verzinnen. Ik moest dit wel in m’n winkelmandje gooien;)

De beige baker boy pet met roze strikje is supertof voor de kleine meisjes en zeker nu, maken juist deze details het helemaal af.

Facts

  • Nova is 106 cm. groot en alles is maat 110
  • Broek had ook een maatje kleiner gekund, dus ik zou het zeker niet ruim op de groei kopen.
  • Het petje is één maat

Prince de Galles fashionideetjes

  • Nu met dit weer is een sweater met wel of niet een kraagje natuurlijk ontzettend sportief en lekker warm.
  • Heb je een zwart shirt of coltruitje? Dan heb je less is more en meer heb je niet nodig!

Shoppen #ImWearingRI

Barbara 

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik outfit foto’s van mijn meiden en ook dagelijkse foto’s komen voorbij. Het lijkt mij superleuk je daar te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug

Prince de Galles

Prince de Galles

Prince de Galles

Prince de Galles

Prince de Galles

Prince de Galles

Prince de Galles

 

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply