Hanneke REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

REVIEW! Indian Blue Jeans & Name it

19 april 2017

Indian Blue Jeans en Name it in the mix

via Woods

Er zijn alweer heel veel zomercollecties uitgebracht en al is het pas april, wij hebben al een hoop nieuwe items aangeschaft. Ik kan daar echt van genieten, al die zomerse kleding met leuke printjes of felle kleuren. Nog even en de winterkleding kan de kast uit. Voor de zomer houden Aukje en ik van kleur maar zowel zij als ik kunnen ook heel blij worden van mooie kleding in neutralere tinten. We werden heel enthousiast van deze set van Indian Blue Jeans. Het stoere, lichtblauwe jeansshort samen met de mooie singlet met watermeloen-print en de franjes aan de onderkant staan heel leuk bij elkaar maar zijn ook nog eens makkelijk te combineren met andere merken. Ideaal dus!

De set kwamen we tegen op de website van Woods. Zij hebben 4 stenen winkels in het oosten van Nederland. Regelmatig bezoeken wij de winkel in Arnhem. Ze hebben altijd zeer veel artikelen en ze selecteren alleen de beste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar stoer, eigentijds of vooral modieus, Woods heeft gegarandeerd een ruim aanbod tegen scherpe prijzen.

Naast de stenen winkels heeft Woods dus ook een website. Deze is gebruiksvriendelijk en uitgebreid en wat op de site staat is ook altijd op voorraad.

Naast de set van Indian Blue Jeans kwamen we op de website van Woods ook dit leuke jeansjack van Name it tegen. De kleur wit is natuurlijk helemaal zomers en loont zich uitstekend om te mixen en matchen met al je kleding. Het fijne aan Name it is dat de kleding van mooie kwaliteit is en bovendien ook nog eens zeer scherp geprijst. Op de site vind je dan ook veel items van dit merk terug.

Facts:

  • Aukje draagt de set van Indian Blue Jeans in maat 122/128. Ze is 121 cm lang. De kleding valt op maat
  • Het jack van Name it draagt Aukje ook in maat 122/128
  • Leuk detail is de kralentekst “Hello Paris xo” op de voorkant van het shirtje

Fashiontips:

  • Het short is super te combineren. Bijvoorbeeld met dit leuke basic shirt
  • Het shirtje kun je ook heel gaaf combineren met onder andere dit gave spijkerrokje
  • In plaats van een wit spijkerjasje is een blauwe natuurlijk ook een goede match!

Shoppen:

De hele set is verkrijgbaar via de website van Woods. Het shirt shop je hier, het short hier en het jasje hier.

Wil je meer blogs van Hanneke lezen? Klik dan hier.

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram: @Hanneke

Indian blue jeansIndian blue jeansName itIndian blue jeans
Indian blue jeansblog_9Indian blue jeansblog_10little ninni vi

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply