BOY NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Sebastiaan in Vintage Cowboys, zomercollectie 2016

8 maart 2016

JUST FOR BOYS!

Vintage Cowboys is écht alleen “Just for Boys.” Stoere comfortabele vrolijke shirts met prints, sweaters en blousjes voor onze kleine en grote cowboys! Yeehaaaa!! Opzij meisjes, want hier komt coole teenager Seb in Vintage Cowboys. Wie van jullie neemt het tegen hem op;)

Jongens willen nu eenmaal graag kleding dragen wat lekker zit en tegen een stootje kan. Niet teveel gedoe, want ze willen ravotten. That’s whats boys do. Gewoon een lekker shirt, stoere sweater of een kek blousje. Met toch ook wat kleur en of een aparte print vinden ze niet geheel onbelangrijk. Vintage Cowboys biedt dit de jongens allemaal. Deze items combineer je dan met een strakke jeans of fijne sweatpant.

Ik ben een echte jongens mama met 3 knullen in huis. Het is dan ook mijn missie om jullie kennis te laten maken met de allerleukste coolste jongenslabels. Vintage Cowboys staat bovenaan mijn wishlist, en sluit perfect aan bij de smaak van mijn jongens. Zij houden van “makkelijk” en stoere kleding. Ze zijn ook echt al een beetje modebewust. Ik ben laaiend enthousiast over Vintage Cowboys. Ik houd van sweaters met een subtiele print, zachte shirts en af en toe een grappig blousje erbij. De items die Sebastiaan heeft gekozen uit de collectie van Vintage Cowboys, zou ook zeker mijn keuze voor hem zijn geweest.

Dus jongens mama’s opgelet! Vintage Cowboys is écht, maar dan ook écht alleen voor jullie stoere knappe lieve knullen van klein naar groot. De collectie bestaat uit sweaters, blouseshirts, longsleeves, shirts en een kleine collectie pants. Er is dus veel keuze in de collectie van Vintage Cowboys, alles is even leuk en tof. Het uitpakken na ontvangst alleen al was een feestje. Precies wat onze knullen willen, subtiel, makkelijk en stoer. “Cool zeg”, zei Sebastiaan, “dit ga ik gelijk passen”. En ook niet onbelangrijk, wat vinden jullie jongens mama’s van Vintage Cowboys? Is de kledingkeuze van Sebastiaan van Vintage Cowboys een Sherrif ster waard?!  

SHOPPEN: Vintage Cowboys

Jeans Sebastiaan: Blue Rebel

DSC_0022 DSC_0021 DSC_0029 DSC_0038 DSC_0095 DSC_0111 DSC_0128

*sponsored post

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply