GIRL NIEUWE COLLECTIE

Le Big sterrencollectie

25 augustus 2017
Le Big sterrencollectie

SHINE LIKE THE STARS

Twinkle, twinkle, little star,

How I wonder what you are,

Up above the world so high,

Like a diamond in the sky.

De eerste levering van het kleurrijke en originele label Le Big ligt in de winkels en staat online. Ben je net als ik gek op een sterrenprint, dan ga je verliefd worden op deze collectie. Gekleurde sterren, gouden sterren, doorgestikte sterren en zelf sterrentasjes zie je terug in het assortiment. Je dochter zal stralen als een ster in deze kleding. Het kleurgebruik van Le Big is super origineel, waarbij de kleuren blossom (zacht roze) en everglade er voor mij uitspringen. Everglade is een kleur groen die je terug vindt in het moeraslandschap in Florida. En deze winter dus in de collectie van Le Big.

De prachtige sterrenprint kledingstukken kun je aankleden met een mooie glamlegging, een leuke maillot of een paar gave kniekousen. Ook de Le Big klassiekers zijn aanwezig in deze eerste levering, denk aan gebreide vestjes in diverse kleuren en topjes met een kraagje. En de accessoires mogen uiteraard ook niet ontbreken. Leuke tasjes, kettingen en haaraccessoires maken de collectie compleet.

Welke items zou jij met elkaar combineren? Het everglade groene tule rokje met de zacht roze bomber? Of het sterrenjurkje met de gouden legging? Het rokje met doorgestikte sterrenprint en dan een groen topje is ook zo mooi. En zo zijn er nog zo veel meer combinaties te maken. Wij zijn heel benieuwd wat jij in je hoofd hebt, laat je het weten?

Nieuwtje

Le Big komt dit seizoen met een uitgebreide tassencollectie. In diverse maten, vormen en stijlen. Natuurlijk gaan we je op de hoogte houden en hier meer van laten zien dit seizoen.

Shoppen

Le Big kun je online heel fijn schoppen bij hun eigen webshop, kijk hier maar eens. Wil je liever de collectie in het echt bekijken, dan vind je hier alle verkooppunten. In de slider onder dit blog kun je alle items uit de collage nog even goed bekijken.

Insta

Op Instagram vind je al een kleine sneak naar de volgende levering van Le Big.

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply