GIRL Jolanda REVIEWS

WAAAW! Review yellow summer dress

25 juni 2018

Yellow Summer Dress

In deze prachtige zomerse week, mag ik jullie de laatste review van de voorjaar/zomer 2018 collectie zien. Misschien heb je deze zomerse jurk al eens voorbij zien komen in één van de webshops of in de winkel maar het is zeker de moeite waard om eens goed te kijken! En vanaf zondag shop je heel voordelig… Lees dus zeker even verder!

Het gaat om de jurk Fold van het kleurrijke Waaaw, verkrijgbaar in 3 kleuren! Zelf ben ik een enorme fan van Waaaw, al vanaf het eerste uur! Elk seizoen hebben we minimaal 3 items in de kast. Het is een betaalbaar merk, kwalitatief geweldig, lekker vrolijk & kleurrijk en perfect te combineren. Dat laatste vinden we zo leuk! Door de jaren heen heb ik een hele verzameling applicaties die ik bijvoorbeeld op de jurkjes druk en dan combineer met een leuke legging en/of kniekousen. Dus ook met dit gele Waaaw jurkje dook ik direct de kast in om er in 10 minuten wel 6 mooie combinaties mee te maken. Zo heb ik er namelijk ook het zwart/witte zig zag riempje bijbesteld wat bijvoorbeeld erg leuk is in combinatie met een zwarte bloem. Maar uit al die verschillende voorstellen koos Bente voor deze frisse, zomerse look. En ik ben het met haar eens, helemaal ons ding!

Zoals gezegd is de jurk leverbaar in drie kleuren, te weten geel, rood en donkerblauw. De jurk heeft plooitjes rondom de hals en een keyhole op de rug. Het knoopje hoeft absoluut niet los bij het aan/uit doen. Wel zo handig! De jurk wordt geleverd met een losse ceintuur in de kleur van de jurk. Een extra ceintuur kun je los bijbestellen. Alleen in de webshop van Waaaw kun je zelf kiezen voor wel of geen drukkers op de jurk.

De kniekousen komen uit een eerdere zomercollectie van Kidz Art. We genieten al een paar maanden dagelijks van de stevige sneakers van Twins & Trackstyle. Ze zijn uniek door de extra breedtematen en ze passen werkelijk overal bij. Vind jij ze ook zo mooi? Lees de blog hier dan nog even terug voor meer informatie en verkooppunten.

SHOPPEN: 

  • Wacht even met bestellen tot ZONDAG 1 JULI want dan start de SALE op www.waaaw.nl
  • Let op, Bente is 133 cm en draagt de jurk in maat 122/128. De jurk valt dus iets groter.
  • Klik hier om direct de gele jurk Fold te shoppen.
  • Klik hier om alle jurken te bekijken.
  • Voor een extra ceintuur, klik je hier.
  • Kies hier je leukste applicatie
  • Gratis verzenden vanaf €25,-

NOTEER IN JE AGENDA: SALE WAAAW 1 JULI 2018!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

 

Waaaw

 

waaaw

 

waaaw

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply