Marieke MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE TEENS

Malelions SS’2022

9 april 2022

Malelions & sportieve tienerkids, de perfecte combinatie!

Volgende week showen onze eigen Sil, Bente en Lizze de nieuwe collectie in een toffe review! Maar in dit blog introduceren we het hippe lifestyle merk al even kort bij jullie, mocht je het nog niet kennen. Dat laatste kunnen we ons niet voorstellen want je ziet Malelions inmiddels overal! Het is een ongekend succes. Dus tijd om er even extra aandacht aan te besteden!

Malelions is een lifestyle merk van de Nederlandse ondernemer Thijs Offermeijer, die zich met zijn producten focust op jonge dynamische en uitdagende mannen, vrouwen en kinderen met een frisse passie voor fashion. Iedereen droomt van een succesvolle en welvarende toekomst, alleen heeft maar een select aantal mensen de drive en het geluk om te doen wat nodig is om dit te bereiken. Bij Malelions herkennen ze deze ambitie en vertalen dit op een stoere en inspirerende wijze naar hun producten. De Malelions zijn leiders en gaan te allen tijde voorop in de strijd om hun doelen te bereiken.

Heerlijke comfortabele sportieve outfits dus, voor mannen vrouwen en kids! Wat ons opviel toen de kleding van Malelions binnen kwam, is dat de kwaliteit ongekend is. De stoffen voelen ontzettend zacht en luxe aan. Naast mooie kleding wordt de collectie aangevuld met sport-items en toffe accessoires om je look compleet te maken.

Zoals beloofd, volgende week woensdag in de blog op onze “eigen” modellen… MET een leuke shopcode voor jullie! So Stay Tuned!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply