Anouk BOY NIEUWE COLLECTIE

Zomerfavorieten voor Boys

15 april 2016

Wat is het toch altijd fijn als de zomercollectie weer in de winkels komt. Ik hou van blote armen, benen en kleurrijke kleding. En met een zomers tintje staat alles toch nét wat leuker. Helaas werkt het weer in Nederland nog niet echt mee nu, maar gelukkig kunnen veel items met een hip vest erover al prima worden gedragen.

Mijn zoon wordt steeds ouder (nu 7) en krijgt meer en meer een eigen mening wat zijn kleding betreft. Gelukkig ‘luistert’ hij daarin ook nog wel zijn moeder. Hij is gek van dieren in alle soorten en maten en draagt daarom het liefst kleding met iets van een dier of de natuur daarop verwerkt. Bij veel (jongens)merken is dit gelukkig prima te vinden en we hebben dan ook weer een leuke garderobe bij elkaar kunnen vinden dit seizoen.

Een kleine greep uit onze favorieten voor dit voorjaar/ zomer:

  • Het Nederlandse merk WILD is favoriet bij zowel zoonlief als bij mij. Samen kozen we dit shirt met pelikanen. Je shopt het o.a. hier
  • De vesten van Bor*z zijn zowel zomers als ’s winters een echte topper, ze zijn niet goedkoop, maar de kwaliteit is geweldig: Bor*z vest
  • Een stoere, lekker zittende spijkerbroek is voor elke jongen een must. Wij vonden deze jogjeans van Name-it en kochten er direct twee 😉 O.a. hier te koop:
  • Scotch & Shrunk heeft een enorm uitgebreide collectie en is heerlijk zomers. Voor als het straks echt zomer wordt, ligt deze set met palmbomen klaar. Wij kochten het via de website van Scotch zelf, maar ook bij diverse andere (web)shops kun je goed slagen. Ook Scotch heeft diverse vesten in de collectie deze zomer, lekker voor de wat koudere avonden.
  • Adidasjes zijn altijd goed wat mij betreft, hoewel het met echt warm weer natuurlijk fijner is om slippers of sandalen te dragen.
  • Een zonnebril maakt elke outfit af, deze pilotenbril is van de Hema.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply