Barbara NIEUWE COLLECTIE

Nieuwe collectie van Claesens zomer 2019

21 januari 2019
Claesens zomer 2019

Een extra hartje, like en zeker een liefdevolle blik gaat uit naar de collectie van Claesens zomer 2019. Wat een heerlijke vrolijke kleurtjes en fijne stoffen zitten er in deze collectie van Claesens.  Roze, geel gecombineerd met donkerblauw en wit, samen met dat toffe badstof maakt dat ik hier een heel zomers gevoel van krijg. Houd je van kleur, vrolijke prints (ook de panter is weer van de partij) en toffe details dan zit je nu zeker gebeiteld.

Nova mocht model zijn voor deze collectie, dus mijn liefdevolle blik en extra attentie voor deze collectie was er dubbel en dwars. Je begrijpt mijn enthousiasme was al vroeg aangewakkerd. Een paar maanden geleden had ik al het een en ander aan gezien. Eén van mijn absolute favorieten is toch wel Nova in de appeltjes onesie. Dit aangesloten modelletje zit echt op en top sporty en wat word ik hier vrolijk van. Ook die geweldige badstof shortjes met idem hemdjes, wil ik dolgraag in de kast voor straks. Nova haar persoonlijke favoriet is het bananenrokje, gecombineerd met het topje Bananas. Zonniger kan haast niet he! Zo kom ik ook direct op de maat.  Koop gewoon de maat zoals de lengte van je zoon of dochter is. Dan zit het absoluut fantastisch. Door de fijne stofjes en zachte materialen heb je er de hele zomer plezier van.

Kijk je mee naar de toffe outfits en vergeet vooral het ondergoed niet, want ik zag toch weer geweldige hemdjes en onderbroekjes voorbij komen. Dat brengt mij nog even bij mijn bijna tiener, want zij draagt het liefst Claesens ondergoed, al van kleins af aan trouwens. Ook voor haar zie ik heel veel leuks. Vooral de sport tops (de halve topjes, de grote meidenlook, vindt ze zelf). Deze wil Bobbie dolgraag, want tja, daar loopt tenslotte de halve klas in;)

Advies maatvoering:

Neem de maat zoals de lengte van je zoon of dochter

Shoppen Claesens

Barbara

Claesens zomer 2019

Claesens zomer 2019

Claesens zomer 2019

Claesens zomer 2019

Claesens zomer 2019

Claesens zomer 2019

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply