Anouk GIRL KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE

Lovestation22 Zomer 2018

19 februari 2018

LOVESTATION22 FEEL THE SUMMER!

Een Shopaholiek is gek op kleding en in ons geval nog eens extra op kinderkleding. En eigenlijk ben ik stiekem nog gekker op zomerkleding. Ik vind het zo heerlijk om die zomerse plaatjes te bekijken, ik hou ervan om zonder jas naar buiten te kunnen en met blote armen en benen in het zonnetje te zitten. Ook zitten de meeste zomercollecties vol met prachtige kleuren en vrolijke items. Zo ook Lovestation22. Een merk wat ik eigenlijk nog niet eens zo goed kende, maar wat een geweldige aanvulling bleek op de garderobe van mijn dochters. Bekijk onderstaande plaatjes maar eens en droom weg bij Lovestation22 zomer 2018…

Lovestation22 Zomer 2018

De eerste levering van dit kleurrijke merk ligt inmiddels in de winkels en kenmerkt zich door de kleuren koraal en donkerblauw. Een op het eerste idee gewaagde en misschien niet zo voor de hand liggende kleurencombinatie, maar oh wat is het prachtig! Maxidress Linde met zomerse cactussen staat hier al op mijn summer wishlist voor Benthe! De volgende leveringen volgen snel de komende weken, dus hou de website in de gaten! We zien zonnige maxi-jurken, cactusprints, allover dierenjurkjes, maar ook mijn zo geliefde panterprint is aanwezig. Voor Norah heb ik ook al een favoriete set gespot die ik jullie snel op Shopaholiek zal laten zien. Blijf ons dus volgen.*

Facts

  • LoveStation22 is begonnen in 2014, als een exclusief Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar.
  • De kleding van LoveStation22 is girly, hip en zit ook nog eens heerlijk.
  • De natuur is regelmatig de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug.
  • LoveStation22 steunt ieder seizoen een goed doel met een deel van de opbrengst. Voor  afgelopen jaar was dat de Zeehondencreche in Pieterburen en in 2018 is gekozen voor het Wereld Natuur Fonds.

Shoppen

Lovestation22 koop je via hun eigen webshop en bij deze verkooppunten.

Meer blogs van Anouk lezen kan hier.  Anouk volgen op Instagram, klik dan hier.

*Nu het algoritme van Facebook veranderd is en je alles van je vrienden en familie bovenaan ziet, kan het zijn dat je weleens iets mist van Shopaholiek. Dat zou natuurlijk zonde zijn! Wat je daar tegen kunt doen is het volgende: Als je op onze Facebook pagina bent, klik je op de knop ‘volgend’ en dan zie je onder het kopje ‘In je nieuwsoverzicht’ de optie ‘Als eerste weergeven’ staan. Wanneer je die aanvinkt, hoef je niets meer van ons te missen.

Lvestation22 Zomer 2018

Lovestation22 Zomer 2018

Lovestation22 Zomer 2018

Lovestation22

Lovestation22 Zomer 2018

Lovestation22 Zomer 2018

Lovestation22 Zomer 2018

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply