BOY GIRL Jolanda SPOTLIGHTSHOP

VIP-SALE BIJ DE KLEERTJESFABRIEK

27 juni 2017

Speciaal voor jou!

Wat hebben we al genoten van het warme weer! Ik merkte de afgelopen weken dat ik veel zomerkleding had voor zo’n 18 – 25 graden maar voor temperaturen richting de 28 en zelfs 35 graden te weinig. We zijn dit niet gewend in Nederland. Maar gelukkig is de sale gestart en kon ik wat hemdjes en shorts bij kopen. Zo vond ik bijvoorbeeld het prachtige groene topje van Indian Blue Jeans bij de Kleertjesfabriek met een leuke korting. En vanaf vandaag shop jij dit topje met maar liefst 50% korting!! Heb je de achterzijde van deze top gezien…  echt zo mooi! De witte skinny jeans van Retour die Bente hier draagt (want op dit moment is het even niet zo warm) heb ik al eerder laten zien in een review. Je leest die hier nog even terug. Samen met het hoedje en een slippertje krijgt de outfit een Ibiza-achtige uitstraling. Ik hou ervan! In de shop vind je nog veel meer Ibiza-style items.

De VIP-sale wordt vandaag enkel gecommuniceerd op Shopaholiek dus jij als trouwe volger bent er als eerste bij! Pas zaterdag a.s. zal de actie via andere kanalen aangekondigd worden dus je hebt tijd genoeg om je zomergarderobe compleet te maken.

Op de foto boven dit blog zie je al een paar leuke items van de Kleertjesfabriek! Maar er is natuurlijk nog veel meer….  Klik snel hier om een kijkje te nemen in de shop! Je vindt bij de Kleertjesfabriek de volgende hippe merken: Retour, Jake Fischer, Baker Bridge, Indian Blue Jeans en Pepe Jeans. En alles voor jongens en meisjes!

Over de shop: In 2016 besloot Wendy, moeder van twee kinderen, haar droom werkelijkheid te maken en startte haar eigen online kinderkledingwinkel. Kinderkleding, fashion en trends zijn haar grote passie en hoe leuk is het om daar dan je werk van te maken. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op haar. Afijn… door erover te bloggen maakt ook al veel goed. Bij de Kleertjesfabriek.nl kun je terecht voor leuke, stoere, hippe en vrolijke kleding voor basisschoolkinderen (jongens en meisjes).

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Om Jolanda te volgen op Instagram, klik je hier.

 

De Kleertjesfabriek

De Kleertjesfabriek

 

De Kleertjesfabriek

De Kleertjesfabriek

 

De Kleertjesfabriek

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply