Angelique SPEELGOED

Fur Real Friends: Ricky de pup

15 november 2018

Willen de kids al jaren een hond? Misschien is dit dan wel de gouden tip. Deze puppy hoeft niet uitgelaten te worden in de stromende regen en kan makkelijk alleen thuis blijven als je op vakantie gaat.

Wij krijgen begin begin 2019 onze echte puppy, dus Fur Real Friends puppy Ricky is voor ons een goede oefening.  Al is een echte puppy natuurlijk niet te vergelijk met een speelgoedhond: toch is deze vrolijke pup een leuke gezinsuitbreiding.

Fur Real Friends puppy Ricky is een schattig interactief hondje, vol verrassingen en altijd even lief. Hij hoeft niet uitgelaten te worden door weer en wind, gromt natuurlijk niet en bijten is helemaal uit den boze. Logisch natuurlijk, want hij is niet echt. Wij hebben Ricky een tijdje terug al ontmoet tijdens het Hasbro- event en Kris was niet weg te slaan bij hem. Ik snap het, want dit grijs-witte pluche hondje houdt de kids uren bezig. Met meer dan 100 combinaties van geluid en bewegingen kunnen ze uren spelen.  Favoriet bij Kris was het botje op zijn neus.  Geef hem het juiste commando en hij laat het botje zo van zijn neus in zijn zijn mond vallen. Nog leuker is het om Ricky te voeren met de bijgeleverde hondensnacks. Nadat hij zijn lekkers op heeft aai je hem over zijn rug en laat hij scheetjes en… hij poept de hele boel weer uit. Dat laatste was natuurlijk het allerleukste aan puppy Ricky. Als Ricky erg blij is gaat hij trappelen met zijn pootjes en blaft hij er vrolijk op los.  Op het filmpje kun je zien wat Kris allemaal gedaan heeft met deze puppy. Spoel even door naar 2.23 voor het item over Fur Real Friends Ricky

 

Qua formaat doet hij ook echt niet onder voor een echte puppy. Met zo ongeveer 36×36 cm haal je ook echt een hond is huis. Heb je trouwens ook de papegaai Rock a Too gezien van Fur Real Friends: die is namelijk ook echt de moeite waard om even te bekijken. Die praat je –  echt net als een echte papegaai – na en wappert met zijn vleugels.

Je shopt Fur Real Friends puppy Ricky nu met een fikste korting. Normaal koste deze interactieve hond – schrik niet – 179 euro. Bij bol.com en Intertoys is hij nu verkrijgbaar met korting voor 129 euro. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Zoek je meer inspiratie voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerstmis? Of misschien wel gewoon voor een verjaardag? Check dan even onze link naar Speelgoed: we houden je daar up to date over het allernieuwste speelgoed van dit moment.

ricky

9200000093434628_4

392-0384_3

*sponsored post

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply