Angelique MAMA-INSPIRATIE PERSONAL

Het ochtendritueel

28 oktober 2019

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat maar ik ben er slecht in: het ochtendritueel.

Ik draai me altijd het liefst nog een keertje om en sla de wekker het liefst een paar keer uit voor ik uit mijn heerlijk warme bedje stap. Uitslapen is mijn hobby. Bij het idee dat de hond uitgelaten moet worden, lunchboxen gevuld moeten worden, het ontbijt klaar gemaakt moet worden, tandjes poetsen, aankleden, ruzies blussen en omgevallen glazen opdweilen – wil ik er al helemaal niet uit. Maar goed, dat hoort bij het moeder zijn denk ik 🙂 Daar kom ik niet onderuit.

Je hebt van die moeders die dan ook altijd fris gewassen en lekker in de make-up al op het schoolplein staan. Ik mag al blij zijn als ik een bh aan heb en überhaupt tijd heb gehad om mijn pyjama te verwisselen voor normale kleren. Jaja – ik weet het – gewoon die wekker een half uur eerder zetten. Maar dat stukje heb ik hierboven al uitgelegd. Ik ben nou eenmaal meer een avondmens. Lekker Netflixen. Je weet wel: net altijd eentje teveel kijken zodat je veel te laat je bed in gaat.

Toch probeer ik van het ontbijt altijd wel iets leuks te maken. Sinds kort heb ik een handige broodbox Nic van Brabantia. Die zet ik met één klap op de tafel en is voor ieder wat wils. De één wil een cracker, de ander brood en de ander niks. Maar die moet natuurlijk toch eten, dus weer discussies. Ach.. herkenbaar denk ik. Maar die broodbox is handig!

Goed nieuws voor iedereen die van brood én een opgeruimde keuken houdt:  Brabantia heeft een draagbare broodtrommel om je brood, bolletjes of muffins in te bewaren en te serveren. De nieuwe Nic broodtrommel heeft een mooi bamboe deksel en een handig handvat waarmee je hem makkelijk meeneemt naar de tafel voor je binnen-picknick.  Makkelijk in de keuken, mooi op tafel

En na het eten? Racen naar school, waar we altijd net op het nippertje aankomen. En eenmaal thuis ga ik zelf lekker eten!

unnamed-20

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply