MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Ikki zonnebril, net even anders…

30 maart 2020
Ikki

Elk jaar een nieuwe zonnebril?

Helaas ik heb die tik… Ik vind zonnebrillen echt leuk, zowel in de zomer als in de winter. En eigenlijk heb je hem ook het hele jaar door nodig. In de winter voor de lage zon tijdens het autorijden en in de zomer natuurlijk voor een heleboel momenten. Zelfs nu al heb ik mijn zonnebril op gehad tijdens de schamele eerste minuten in de zon!

Ik praat het stiekem een beetje goed voor mezelf, maar tegelijkertijd heb ik een zonnebril ook echt nodig. Ondanks mijn groen/bruine ogen kan ik slecht tegen het felle licht. Ook op wintersport moet ik een zonnebril of andere bril op, omdat ik anders een soort sneeuwblind wordt. Daarnaast geloof ik zelf dat je je ogen beschermt en ook je huid om je ogen heen (dus eigenlijk bescherming tegen de kraaienpootjes). Daarom vind ik de grote modellen fantastisch! En natuurlijk heb ik er eigenlijk geen tien nodig, maar tja, ik vind ze nu eenmaal wel erg leuk. Ook zonnebrillen doen mee aan nieuwe collecties, nieuwe modellen en nieuwe kleuren.

Bekijk hieronder maar eens de nieuwste modellen van Ikki Fashion. Natuurlijk zijn er modellen bij die blijvend zijn. De pilotenbril is hier een goed voorbeeld van. Maar de jaren ’70 look of wel vintage modellen doen het ook super op dit moment. Ik zelf ben groot fan van de grote ronde glazen, maar sinds ik Ikki Fashion heb ontdekt ook van de vierkante. Ik moest in eerste instantie echt even wennen, maar deze is zeker super tof!

Uiteindelijk pas ik toch de bril aan op de look. Bij een jeans hoort een sportieve zonnebril, bij een jurk mag het echt een ‘fashion’ statement zijn. Voor mij althans;). Het lijkt nog ver weg, maar over zo’n week of 6 is het toch weer moederdag en laten we hopen dat we dan met elkaar (misschien op afstand) toch deze dag weer mogen vieren. En is het dan niet leuk om haar een leuke bril kado te doen, of juist misschien al op voorhand, zodat je laat merken dat je aan haar denkt. Of gewoon natuurlijk lekker voor jezelf, om zelf even alle ellende naast je neer te kunnen leggen.

Lieve mensen, blijf vooral veilig, maar ik hoop jullie toch iets in handen gegeven te hebben om naar uit te kijken!

Ikki Ikki

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply