Anouk NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Sneak review! Quapi zomer 2017

20 januari 2017

QUAPI, FEEL THE SUMMER VIBES!

Ja het is weer zover, Shopaholiek mag jullie een sneak review geven! En wat voor eentje, al zeg ik het zelf. Kleurrijk, fris en heerlijk draagbaar, dát is Quapi!
Quapi is jullie natuurlijk wel bekend van de te gekke jurkjes, stoere shirts en comfy shorts en ook dit seizoen zijn ze er in geslaagd een prachtige collectie af te leveren.

Benthe is een kleine mini-me en wij zijn zomermensen in hart en nieren. Een zonnetje, bruine toet, ijsje (en mama een roséetje ;-)) slippertjes, daar maak je ons echt blij mee. Quapi past daar perfect bij, de zomerjurkjes matchen prachtig bij een zomerse teint en wij hebben dan ook vele vakantiefoto’s waar Quapi-outfits op vertegenwoordigd zijn.

De set die we jullie hier laten zien komt uit de eerste levering en die ligt volgende week alweer in de winkels. Quapi liet zich dit seizoen inspireren door het thema roadtrip wat resulteert in comfy en trendy outfits. Het roze rokje trok meteen mijn aandacht. Benthe is momenteel in een fase dat ze vooral zwierige en a-lijn rokjes wil dragen. Hier hoefden we dus niet lang over na te denken, dit rokje moest en zou het worden. De multicolor tailleband geeft het rokje nog een extra touch. Het shirtje is ecru met hele kleine spikkels (een printje dat ook weer terug komt in de zakken van het rokje, leuk detail!), handig voor als er onverhoopt toch een keer een vlekje op komt. De roze biesjes aan de zijkant geven het shirt een sportieve uitstraling.
Omdat het januari is heeft Benthe nog niet de bruine glow van het voorjaar, maar dat denken we er gewoon alvast even bij, toch?! Wij krijgen in ieder geval al helemaal zin in de lente door deze heerlijke set, jullie ook?

Wat een lolly’s trouwens op de foto’s he! Benthe was pas geleden mee naar de Kleine Fabriek en daar heeft Quapi ‘het lollymerk’ al een onuitwisbare indruk achter gelaten op haar. De letter Q in het logo van Quapi ziet eruit als een lolly, vandaar dat je deze regelmatig terugziet. Benthe doet daar maar wat graag aan mee!

Ons oordeel:

 • Kwaliteit: Quapi maakt gebruik van heerlijke zachte materialen.
 • Varianten: Zowel shirt ´Felissa´ als rok ´Fenneke´ is in meerdere kleuren verkrijgbaar.
 • Pasvorm: Omdat het nog geen zomer is, koos ik voor liever iets groot dan precies pas. Benthe draagt maat 122/128 bij 115 cm. Wellicht had een maatje kleiner ook gepast.
 • Pluspunt: Van deze outfit krijg je direct zin in de zomer!
 • Minpunt: Met zoveel leuke kleuren is het moeilijk kiezen!

Fashion ideetjes:

 • Wij laten jullie hier een complete Quapi set zien, maar matchen met andere merken is ook een goed idee. Er is zoveel leuks te koop!
 • Met een vestje erbij (en eigenlijk kan elke kleur) draag je het setje nu al heerlijk naar school.
 • Een knoophaarband staat lekker eigenwijs en girly.
 • Sneakers, slippers, maar in deze druilige tijd staan kleurrijke regenlaarsjes ook hartstikke hip.

Je shopt de nieuwe collectie van Quapi vanaf volgende week onder andere bij Hippe Maatjes Zwijndrecht en VipKidz.

PS: Hou Shopaholiek komende week in de gaten voor een toffe Quapi winactie!

quapi

quapi

quapi

quapi

quapi

quapi

quapi

quapi

sponsored-post

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Win een set uit de nieuwe collectie van Quapi | Shopaholiek 23 januari 2017 at 10:17

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Leave a Reply