MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Vanilia: Prachtige mode voor de mama’s

24 maart 2020
Vanilia

Omdat we er toch leuk uit willen blijven zien…

Het is een bizarre tijd! Het zat eraan te komen dat er strengere maatregelingen genomen zouden worden, maar wow aan huis gekluisterd tot 1 juni. Noodzakelijk is het, we hebben geen keus. Maar wat gaan we met al die verjaardagen, huwelijken en feestdagen doen? En blijven we in jogging of wordt het een fleurige jumpsuit?

Je wilt toch gewoon graag Pasen vieren? Wij zouden naar Spanje gaan, maar helaas tickets in de plomp! Dat is misschien niet het ergste, daar zet ik me eigenlijk zo over heen! Als eerste geldt nu, de hoop dat iedereen gezond en in de veilige zone blijft. Wij hebben bijvoorbeeld allebei onze ouders nog, die hebben we dan ook in volledige quarantaine gezet.

Maar terug naar de feestdagen! Ik merkte dat ik de eerste dagen de neiging had omelke keer weer een joggingbroek aan te trekken. Die fase ben ik voorbij! Op tijd uit bed, lekker douchen, haar in model brengen en me leuk aankleden. Beetje make-up erop zodat die toiletspiegel er ook gezellig uit ziet! Het is fijn dat de zon schijnt, daar krijg je toch wel positieve energie van. En zo maken we er nog wat van.

En ja, wij hebben natuurlijk ook op internet gescrolled. Je gaat je toch een beetje zitten verlekkeren en de verleiding is dan toch groot om wat in het winkelmandje te stoppen. Zo ging ik vergaats bij Vanilia. Wat een leuke collectie hebben zij en echt weer eens even net iets anders dan wat je standaard overal ziet.

Wat vinden jullie van mijn jumpsuit? Daar word je toch ook een beetje vrolijk van? Zo hebben ze nog meer fantastische items! En stiekem willen we er met Pasen toch op z’n Paasbest uitzien?

Take care en blijf veilig!

Vanilia

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply