Barbara NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Twee-in-één zomerjurkje

12 januari 2017

DRESS TO IMPRESS

Heb jij al kunnen ontdekken van welk merk dit geweldige twee-in-één jurkje is? Dit label zie ik niet vaak voorbij komen, maar ik ben er sinds deze winter echt heel nieuwsgierig naar geworden. Het is een IKKS zomerjurkje. Dit Franse kledingmerk werd in 1987 opgericht als kinderlijn en bestaat dit jaar alweer 30 jaar. Het is nu een internationaal modelabel voor vrouwen, mannen en natuurlijk voor de kids. Het is klassiek en trendy en ik denk als je van goede kwaliteit, mooie afwerkingen en originele prints houdt dan moet je echt IKKS eens in de gaten houden.

Zo zoetjes aan staan de eerste spring-items op de site van IKKS en dit jurkje sprong er voor mij direct uit. Het heeft een soort Escher design met al die gekleurde blokjes in donkerblauw, roze en wit, die niet ophouden te blokken. Het geweldige aan dit kledingstuk is toch wel dat het cropped truitje uit kan en dan heb je een zomerjurkje in handen. Als je het topje leest dat starten we deze week nog enthousiast met tennis (Everybody play tennis – Girls Club). Het geeft zeker een sportieve twist. Het donkerblauwe glitterdraad geweven door de stof van de longsleeve geeft de kleur diepte en een chique uitstraling.

Het meeste hip vind ik de split van het jurkje. Heb je deze al gespot op de foto’s? Het jurkje is geheel gevoerd en bij het splitje is er een plissé stofje tussen gezet. En laten we plissé nu veel gaan zien dit jaar. Het maakt dit jurkje extraordinaire!

Bobbie draagt nu een stoere fake leather legging van de WE Fashion. Ik noem dit wel vaker in mijn blogs, omdat ik dit erg stoer vind staan en deze leggings blijven hot!

De schoenen hebben jullie deze week al voorbij zien komen en heel toevallig had Bobbie deze ook nieuw. de witte sneaker van Nik & Nik is basic en dus gemakkelijk te combineren. De roze touch maakt het meisjesachtig en toevallig is het dezelfde kleur als het roze in het jurkje.

Facts:

  • Bobbie is 130 cm. (7y); dit jurkje is een maat 8 en zit haar perfect!
  • Het in-between jurkje is perfect om nu al te dragen en ook als zomerjurk is het te gék.

Fashion ideetjes:

  • Blote benen, roze sokjes en een leuk sneakertje (wel even wachten op die warme zon;)
  • Heb je misschien een andere trui of vestje in roze, grijs of zwart? Gooi deze cropped truitje uit en wissel het af met een ander exemplaar
  • Of durf en pak een heel ander kleur vestje, wordt het nog vrolijker
  • Truitje uit, spijkerjackje aan
  • Durf jij? Witte maillot en zwarte sneakers?

Shoppen:

In de sale is natuurlijk ook nog genoeg moois te vinden van IKKS, onder ander bij Ko & Flo.

Voor de nieuwe collectie verwijs ik je door naar IKKS.com.  Hier zijn de laatste trends van IKKS te zien.

Meer blogs van Barbara lezen? Klik dan hier.

 

IKKS zomerjurkje

IKKS zomerjurkje

IKKS zomerjurkje

IKKS zomerjurkje

IKKS zomerjurkje

IKKS zomerjurkje

IKKS zomerjurkje

IKKS zomerjurkje

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply